Kamaszok, ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Pasi hány éves volt? Szerintetek hány évesen ideális elveszteni?
Figyelt kérdés
Továbbá mi a véleményetek olyan lányokról, akik 14 éves korukban már rendszeresen szeretkeznek?2010. szept. 20. 18:42
51/55 Katy123789 válasza:
15 éves voltam, a barátom pedig 23. 3 hónap után történt meg, és egy évig voltunk együte. A mostani barátom a második ember akivel lefeküdtem. Fél éve vagyunk együtt, ő 20 éves. Vele is 3 hónap után. 17/L
54/55 anonim válasza:
17 évesen egy 18 évessel.
A fiú a párom volt, de nem vele akartam elveszíteni, egy akkor 29 éves férfival akartam, csak aztán egyéb okok miatt az nem jött össze.
Hogy hány évesn ideális? - Mindig, mindenki azt mondja, hogy mikor készen állsz rá. De én azt gondolom, hogy egy lány 16 éves kora előtt még lelkileg semmiképp sem áll készen rá. A fiúk esetében azért ez merőben más, de én azt mondanám, hogy lányoknál 16-20 éves kora az ideális idő az első szexuális alkalom megtörténésére.
55/55 anonim válasza:
De régen válaszoltam erre, enyém volt a 30-as válasz.
Azóta is együtt vagyunk, sőt, most már házasok, két gyerekünk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!