Kamaszok, ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Pasi hány éves volt? Szerintetek hány évesen ideális elveszteni?
16 voltam a barátom meg 17 (: egyébként ez tényleg nem korfüggő, inkább az a lényeg hogy mióta jártok, szereted, nem azért teszed meg, mert kényszerítenek rá (pl. a többi bnőd már elvesztette, ezért te cikinek tartod, hogy te még szűz vagy) én akkor már több mint 1 éve jártam a barátommal, és régebben barátok voltunk, szóval nem volt semmi gond.. ja meg felkészültünk rá, és nem úgy "na gyerünk essünk túl rajta" dolog volt.
azok akik meg 14 éves korukban szexelnek, hát egészségükre..amég vigyáznak egymásra, védekeznek, és nem kapnak el betegségeket, csinálják...
Huhh, hát azért itt miket lehet olvasni. :/
13-14 évesen addig eljutni, hogy úgy leidd magad, hogy ne is tudd jóformán, mi történik körülötted. Csak gratulálni tudok!
Na mindegy, a kérdésre válaszolva, én mindenféleképp szeretnék 17-18 éves koromig várni. :)
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:16
most 16 vagyok
20:16
nagyon köszönöm az őszinte választ. :)
én 13és fél évesen korainak tarom, de nem akarlak bírálni. és tök jó h még mindig együtt vagytok:) amúgy jó volt? nem féltél?:D
nagyon kiváncsi vagyok h h élted meg (:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:16,vagyok:)
hogy is mondjam,megertelek hogy korainak tartod en is,de hat nah...en akkor nem akartam pedig emlitette elotte is de nem lattam a szerelemtol mert akkor is szerettem mielott megtortent es aztan meg jobban,es hat megsszeretett o is gondolom hisz lassan 3 eve hogy megtortnt
feltem hisz sok hulyeseget hallo0ttam elotte hogy faj az elso meg stb,de neekem nem fajt,nem vereztem..itt latszik az hogy idosebb volt,tapasztaltabb es vigyazott.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:16
17L vagyok és még szűz.
Én sem szeretnék senki felett bíráskodni, főleg nem elítélni, azért, mert mittomén 14 évesen vesztette el, szóval senki ne vegye magára.
Szerény véleményem szerinte, egy 14-15 éves lány/fiú, nem áll készen arra, hogy rendszeresen szexuális életet éljen.
Nem azért, mert r*banc lenne vagy valami, hanem azért mert ehhez már (szerintem) kell egyfajta szellemi érettség is.
Magamra visszagondolva, én sem álltam készen arra, 15 évesen, hogy ezt megtegyem.
[Lehetett volna rá lehetőségem]
Persze megértem azt is, hogy mindenki kíváncsi, és nem azokról beszélek akik várnak 6 hónapot, vagy még annál is többet. Mert az már egyfajta "bizonyíték".
Meg persze minden függ az egyéni fejlődéstől.
Ez amiket írtam, saját magamra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!