Kamaszok, ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Pasi hány éves volt? Szerintetek hány évesen ideális elveszteni?
ha' ma' a kerdes is rossz... "kamaszok"... egy kamasznak meg nem biztos hogy el kene veszitenie...
egyebkent en olyan majdnem 17 voltam (jo reg volt pont 17 eve, most 34 vagyok):D a lany 15 volt
Még nem.
-
...inkább nem mondom...
13/L
köszönöm :)
am én is szűz vagyok, és 16-17 éves koromig jó lenne az maradnii
14/L
Szerintem nem a kor a legfontosabb ha a szüzesség elvesztéséről van szó.
Sokkal fontosabb számomra az,hogy kivel,mikor,hol és mennyi idő után.
Ha mondjuk lenne barátom és már 6-7 hónapja együtt lennénk és úgy érezném akkor valószínűleg lefeküdnék vele.Hiszen ha mindketten szeretnénk,miért várjuk vele?!Az a 6-7 hónap elég arra,hogy bebizonyosodjon,hogy tényleg szeret-e.És lehet,hogy sokan r*bancnak tartanának,mert 15 évesen szexuális életet élek.
De ez szerintem nem r*bancság attól függetlenül,hogy fiatal lennék hozzá.Azért nem az,mert egy hosszabb párkapcsolatban történne mindez:D
Amúgy szűz vagyok.
15/L
én épphogy beöltöttem a 15 a barátom pedig egy évvel volt idősebb :)
most 17 vagyok :)
Egyszer rengeteget ittam,és a haverokkal(3fiú) aludtam egy szobában...hát majdnem megtörtént.De úgy,hogy én alig voltam magamnál,és a volt pasim szedte le rólam az egyik barmot.Na azóta nem iszok nagyon.:/
Vélemény?Nem akarok ítélkezni,mert azok után,hogy én részegen majdnem elvesztettem kicsit undorító lenne,ha én meg leszólnék valakit.De azért megvan a véleményem arról,hogy a legjobb barátőm 2hónap együtt járás,és kb 8találkozás után vesztette el a pasijával...:/
14/L
Én még szűz vagyok,majd 16-17 évesen ráérek ezen filózni. :D
14,5/L
Én még az vagyok.
Amikor úgy érzi az ember, hogy biztos kapcsolata van és késznek érzi magát.
No komment...
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!