Ez hogy történhetett meg?
Figyelt kérdés
Elvesztettem már 1 hónapja a szüzességem, bár én nem véreztem.(azt mondták ha valaki olyan sportot űz mint pl a lovaglás, akkor annak hamarabb kilyukadhat a szűzhártyája.) viszont már többször szeretkeztünk a barátommal, ma kétszer is. és este mikor mentem fürödni véres volt betét. Menstruáció kizárva mert az már előző héten volt. Szerintetek mi lehet ez?2010. szept. 12. 09:35
1/7 anonim válasza:
barátod,ha ujjazott,megsértette a hüvelyed. ne aggódj,ha más panaszod nincs,akkor tuti nincs semmi baj
2/7 anonim válasza:
Hat igen. Arrol lehet szo,hogy a baratod megsertette a huveleyed. Nyugi nincs semmi komoly baj.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi, remélem tényleg csak ez
2010. szept. 12. 11:57
4/7 anonim válasza:
ÁÁÁ semmi vész, csak edward cullen kikel a pinádból!
5/7 anonim válasza:
utsóra mért pont Edward Cullen?XD
6/7 Adryska válasza:
Én se véreztem az elsőnél...
Nálunk a 3.nál lett véres a lepi... :D
7/7 A kérdező kommentje:
oh ez megnyugtató:) köszönöm
2010. szept. 18. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!