Még mindig vérzek! Mi történhetett?
Figyelt kérdés
A barátommal néhány hete belemelegedtünk a dologba,de mivel én még szűz vagyok, így a szexig nem jutottunk el. Megujazott és nagyon durván véreztem.Utána egy héttel később újra meujjazott és akkor szintén véreztem. Azóta csináltam magamnak is és akkor is véreztem. Ez most azt jelenti, hogy a szűzhártyám apránként szakad át? Lehetséges, hogy nem szakadt át egyszerre? Volt már másnak ilyen? Ha igen, akkor mi a teendő, mert elég kellemetlen, hogy minden egyes alkalommal, amikor megujjaz, én vérzek. És meddig fog ez vajon tartani? Kérlek segítsetek!Normális válaszokat szeretnék!2010. márc. 5. 09:41
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy durván ujjazna?! Lehet azért.
L19
2/4 anonim válasza:
Elképzelhető, meg megsérültél, és a seb vérzik újra meg újra. Szerintem hagyjatok ki 1-2 hetet, és ha akkor is ismétlődik, menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!