Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » "Elvesztettem a szüzességem,...

"Elvesztettem a szüzességem, tehát tudom, mit is jelent az. " Ezt sokszor hallottam/olvastam fiatal tiniktől. Pedig óriási tévedés. Ha tudná, mit jelent a szüzesség elvesztése, nem adná oda ilyen fiatalon. Nem? Mi a te véleményed?

Figyelt kérdés
15L voltam.
2010. szept. 11. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te nagyon hülye vagy Dancsi bá:D Én nem tom mit jelent a szüzesség elvesztése, nekem ez nem volt fontos momentum, és nem határozta meg a késöbbi szexuális életem pedig én is 15 évesen vesztettem el. Szerintem a későbbi szexek sokkal jobbak.
2010. szept. 14. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
11:36 voltam, de tényleg, mit jelent?
2010. szept. 14. 11:37
 13/14 A kérdező kommentje:

"15L voltam."

Ezt nem arra értetettem, hogy ennyi évesen vesztettem el a szüzességem, hanem hogy ennyi vagyok. De tényleg félreérthető, bocsi.

A szüzesség szerintem fontos, nem szabad akárkivel elveszteni, csak hogy az ember túl legyen rajta. Mert ez megy mostanság. Nem mondom, van aki tényleg szereti a partnerét, de ők nagyon kevesen vannak sajnos. Szóval ha a tinik felfognák, hogy a szüzesség mennyit ér, nem dobnák oda bárkinek.

2010. szept. 14. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem akkor se ért semmit. Nekem ez nem érték. Szerintem ez felfogás kérdése. Nekem az az érték, ha szeret egy fiú attól függetlenül, hogy szűz vagyok-e vagy nem, megbecsül, ezáltal érzem magam értékesnek.
2010. szept. 14. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!