"Elvesztettem a szüzességem, tehát tudom, mit is jelent az. " Ezt sokszor hallottam/olvastam fiatal tiniktől. Pedig óriási tévedés. Ha tudná, mit jelent a szüzesség elvesztése, nem adná oda ilyen fiatalon. Nem? Mi a te véleményed?
Figyelt kérdés
15L voltam.2010. szept. 11. 20:58
1/14 Kamuuu válasza:
Azok ribancok sőt idióta ribanc pics*k :D
2/14 anonim válasza:
Ha tudnád mit jelent, nem írnál le ilyen kérdést. Az a lényeg hogy szeressed a párodat, ami akár a te korodban is lehetséges.
45F
3/14 A kérdező kommentje:
Most nem éppen 15 évesre gondoltam, hanem egy 13 évesre, vagy ne adj isten, fiatalabbra.
2010. szept. 11. 21:06
4/14 anonim válasza:
Dancsi Bácsi az általa feltett kérdésben 16 éves volt XD
És az a lényeg, hogy élvezetes legyen az 1.
5/14 anonim válasza:
Amíg vki nem veszti el, addig nem tudja, mit jelent. Csak azután érti meg, ha már megtörtént.
Hogy utána megbánja-e, v. örül neki, az meg már egy más kérdés. És természetesen változtatni már nem lehet rajta.
6/14 anonim válasza:
En 18ik voltam,amikor elveszitettem,de megbàntam,mert néhàny honap utàn jött el az igazi,aki ma màr a férjem.A sors igy rendelte,azóta sem értem,hogy miért ugy történt!Még ma is fejtörést okoz.
7/14 anonim válasza:
21:07
más kérdésben pedig 78F is voltam.
8/14 A kérdező kommentje:
Dancsi Bácsi!, forduljon orvoshoz. :(
2010. szept. 11. 22:50
9/14 anonim válasza:
Engem ez per pillanat nem érdekel.
10/14 anonim válasza:
Fejtsd már ki kicsit bővebben, hogy szerinted mit jelent!
Légyszíves!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!