Szüzesség elvesztése fiatal korban?
a te korosztályodban valahogy így néz ez ki:
50% szűz
47% szűz, de azt mondja hogy már nem, mert ettől vagány
3% már nem szűz
szia. én 15 éves koromban veszítettem el a szüzességem, 1 év együttjárás után, és csak azt bántam, hogy a szám ennyire alacsony, de magát a dolgot nem bántam meg, mert nagyon szerettem és szeretem most is a srácot, és érzem, hogy megérte, mert mai napig együtt vagyunk. de azért 15 éves kor alatt nem tettem volna meg semmiképp, ez is kicsivel a 16. szülinapom előtt volt:)
19/L, ő 24/F
Én is szinte úgy vagyok vele, ahogy a 15:57-es válaszoló. 1 év után, 16 évesen, és még most is együt vagyunk. És valahogy most úgy érzem, hogy ráért volna még min. 1 évet. (Főleg így, hogy még most is együtt vagyunk. Lehetett volna az a szám 17 is...) Amúgy barátom most 24, szóval ő meg 20 évesen vesztette el, és ő pont jónak tartja. :)
Szerintem elég "gáz", a te korodban. Ilyen korban nem ezzel kellene foglalkozniuk...
20/L
Hát mit mondjak?
A mai lányoknak semmi tartásuk nincs, a srácok meg élnek a lehetőséggel.
Egyébként undorító ez a mai tini társadalom, hogy meg nem csinálnak..
De nem csak erről van szó, hanem sok másról is.. TISZTELET a KiVÉTELNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!