27 éves pesti pasi vagyok és még szűz! Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Szeretném már elveszíteni! Pedig ronda sem vagyok, eddig nem tudtam ismerkedni, leblokkoltam ha oda került a sor, hogy érdekelt volna egy lány.2010. szept. 6. 18:36
31/41 A kérdező kommentje:
Én szerintem az vagyok..
2010. szept. 12. 22:31
32/41 anonim válasza:
Te egy félös pö.cs vagy már bocs. Arra vársz hogy valaki oda menjen és megbas.szon téged ? baz.dmeg tegyél ellene azért mert itt nézegeted a kommenteket szüz maradsz , keress egy csajt nem is hanem találj ;) és ne félj hanem cselekedj !!!!!!!!!!
33/41 anonim válasza:
én F/25 vagyok és soha életemben nem voltam még konkrétan nővel.Mert nem voltam még szerelmes.Tetszett már ez is,meg az is,de egyik sem kellett igazán,vagy ha meg igen,akkor más körülmény volt a gátló tényező.Egyszóval nem történt velem ilyesmi,de nem zavar. Egyrészt mer nem lóverseny ez,szexelni a kutyák is tudnak,nem nagy művészet,ráadásul egy férfi hosszabb ideig megőrzi a szexuális vonzerejét mint egy nő.Nőknek kell kapkodniuk. Ha egyszerüen nincs alkalmas partner,akkor én egyáltalán nem látom értelmét csak úgy összeállni akárkivel,semmi értelme._Meg ha nem is volt valaki igazán vonzalomban mással,akkor miért zavarja annyira ez a szexelhetnék,számomra érthetetlen.Eleve csak a nőkön látszik hogy szüzek,mert van szűzhártyájuk.Férfiaknál semmi látszata nincs is kb. a dolognak biologiailag. Engem csak akkor izgatna ez a szexelnék,ha látnék végre valakit akit megfelelőnek tartok.
34/41 anonim válasza:
Baz.d.meg. Nem tudom mit kell várni na meg felkészülni rá ez csak szex és más semmi nem tudom miért kell készülgetni rá .
35/41 anonim válasza:
Miért nem tudod csakúgy elveszteni, nem nagy dolog, találsz egy lányt aki tetszik és bekibekibekibe. Szerintem ronda lehetsz, vagy átlagos csávó kevés önbizalommal, és szerintem szortírozod a nőket, minél több nővel ismerkednél annál jobban menne a csajozás. Ehhez még nyilván jön hogy hatalmas elvárásaid lehetnek a nők felé. A férfiak 99% miért tudja elveszteni 20 éves kora előtt? Mert vágynak rá és aki szexelni akar az szexel, nemcsak hadovál róla. Aki éhes eszik. Szerintem csakis benned lehet a hiba, és tuti még az is maradsz egy pár évtizedig. Ez van.
36/41 anonim válasza:
Ne hallgass az utolsóra! Egy csomó baromságot ír!
Lényeg ne görcsölj rá, majd összejön. Arra törekedj, hogy megismerj egy helyes, rendes lányt, a többi majd jön magától.
Nem attól leszel jó ember, hogy elveszíted. Ez csak a mai világ divatja. A környezetednek semmi köze amúgy sem hozzá.
Ha mondjuk ma elveszítenéd, mi lenne, holnap jön a következő nap, a 22-ike.
37/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A hiba amúgy tényleg bennem van. De nem ilyen egyszerű..sajnos. Pl tényleg nem vagyok ronda, tisztában vagyok magammal, sőt, jó embernek is tartom magam. Irreális elvárásaim sincsenek..
2010. szept. 21. 07:00
38/41 anonim válasza:
Akkor mi a baj? Mik voltak azok a "körülmények", amelyek lehetetlenné tették a lépést egy lány felé?
40/41 anonim válasza:
A hiba benned van? Ez alatt konkrétan mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!