Hogy lehet elérni hogy eljussak egy szüz lányal odáig?
:D Állat!
Egyébként hosszú idő.. Ismerkedjetek össze és majd ha olyan komolyra fordul a kapcsolat majd akkor esetleg.. Szóval nem egyszerű dolog..
Szerintem ha leszálltatok a Stadionoknál akkor leggyorsabban úgy tudsz, ha felszálltok az 1 es villamosra és az 5. megállónál leszálltok és ott a NÉPLIGET:)
Jah és arra a villamosra szálljatok ami a metro felé fordulva balra megy.
Nálam nagyon nehezen sikerült odáig eljutni. Ha nem éreztem biztosan azt hogy valaki szeret akkor nem feküdtem le vele. Majd jött egy személy aki nem eröltette, bár látszott rajta azért hogy nagyon akarja. De kijelentette ha kell vár akármennyit amíg én úgy nem érzem úgy. Vele sikerült 3 hónap alatt eljutni odáig és azóta is boldogak vagyunk együtt. Mással egy év is kevés volt ahhoz hogy lefeküdjek vele. Szóval érezze hogy benned megbízhat. Beszélj neki olyan dolgokról ami azt igazolja hogy bízol benne és komolyan gondolod vele, nyílj meg előtte, utána már nem lesz gond, mert ő is bízik benned és lefekszik veled.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!