Ha masztizok elveszthetem a szüzességem? Gyorsan sook választ!
Figyelt kérdés
nem tom hogy megy, és mondjáák h probáljam ki meg ilyenek? de nem tom, hogy lehet e bajom? vagyis nem értem, hogy h vn ez a szüzességes dolog is, h el tudom e venni magamnak? vagy hoogyan van eez írjáátok le lééci köszi2010. szept. 4. 22:02
1/23 A kérdező kommentje:
am lány vagyok
2010. szept. 4. 22:03
2/23 Captain Frájer válasza:
Hétfőn könyvtár és keress biológia könyvet...Vagy itt a neten a google a barátod.
3/23 anonim válasza:
Max a dezodorod kupakjat veszeted el magadban.
4/23 anonim válasza:
Ha az ujjacskáddal csinálod akkor nem.
Hány éves is vagy???
5/23 anonim válasza:
Ha felnyomsz magadnak egy görögdinnyét, akkor biztos.
7/23 anonim válasza:
DEh vesztheted el:) ha vmi éles tárgyal csinálod vagy ilyesmi akkor talán... de még ha egy tampont nyomsz is fel még azzal se veszíted el:) no problem, szerintem még senki nem vesztette el "masztizással" a szüzességét:D bár most azt hallottam h erőlködéstől és sportolás közben is lehet... de azért ne parázz be :D
8/23 anonim válasza:
ne legyé má szuperfaszagy! -.-" mé akarod magadnak elvenni? az életedben egy nagy pillanat az első szex...
9/23 A kérdező kommentje:
neeeeeeeeem nem akarom elvenni magamnakk hát pont ezaz h neem!!!! am koromat nem árulom el, kösz a segitséget, bár bövebb válaszokat vártam:S
2010. szept. 4. 22:13
10/23 anonim válasza:
attől függ mit értesz szüzesség alatt...ha a szűzhártya meglétét, akkor igen el tudod, és inkább csak a csiklód izgasd..
ha azt amikor valaki más először hatol beléd akkor nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!