Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezek a "jajszüzvagyokmárazelsö...

Ezek a "jajszüzvagyokmárazelsölánnyalislefeküdnékakijön" stilusu emberek vajon fel tudják mérni, hogy dugni nem olyan egyszerü, mint hiszik?

Figyelt kérdés
ráadásul, ha semmi tapasztalatuk nincs a lányok terén.
2010. szept. 1. 15:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Általánosítás a kérdésed.

Én szűz srác vagyok, de én csak úgy egy ismeretlen lánnyal nem tudnék lefeküdni, mert nekem kell, hogy fokozatosan történjen olyannal akit szeretek, szóval először csak petting aztán szex

2010. szept. 1. 16:34
 22/28 anonim ***** válasza:
De attól még, hogy valaki szűz attól még meg tudna simán dugni egy csajt, csak bele kell rakni és pumpálni, nem nagy ügy, mindenki túlreagálja.
2010. szept. 1. 16:35
 23/28 anonim ***** válasza:
a vezekényi lacikának komoly gondjai lehetnek a potenciájával.
2010. szept. 1. 16:40
 24/28 anonim ***** válasza:

Az állatok is tudnak párzani úgy, hogy nem tanítja őket előtte senki, mi is állatok vagyunk.

Miért foglalkoztat ilyesmi téged egyébként?

2010. szept. 1. 17:04
 25/28 anonim válasza:
A 10 b osztályban idén csökkentek a bukások, a sikeres iskolai fegyelmező eszköz, a VERÉSnek segítségével.
2010. szept. 1. 17:11
 26/28 egy fénypont válasza:
Bakker ti kezdő senkik legaláb 8 nővel voltmár dolgom s az első is ugyanolyan volt az ágyban mint az utolsó nemnehéz csakk rákell érezni és nemszabad azontörni magad élvezi e vagy nem csakk csinálni kell és kész 19/F
2010. szept. 3. 23:10
 27/28 A kérdező kommentje:
te meg lehet, hogy szép vagy, de akkora egy roohadék hülye vagy, mint a seghgem!
2010. szept. 5. 13:36
 28/28 A kérdező kommentje:
ez az utolso válasz rossz helyre ment
2010. szept. 5. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!