Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen egyszerű lenne?
Hát... Ezzel adhatsz jelet... bár ez még semmi sem.
Nálam elég gyakran előfordul, hogy mosolygás meg szemembe nézés, aztán mégse lesz belőle semmi. Randizásnál is előfordul, hogy a szemembe néz a csaj. de valahogy mostanában egy randiból se lesz semmi.
Szóval ennél szerintem azért komolyabb jeleket kéne adni.
Mert fogalma se lehet, hogy csak spontán mosoly volt, és esélye se lenne, vagy tényleg akarsz valamit.
A helyzettől is függ... mert egy "vadidegen" csaj csinálja ezt, akkor leginkább fingom nincs hogy mit kezdjek vele. legfeljebb vissza mosolygok. Ez van, nem vagyok túl gyakorlott. De szerintem a fiúk 90%-a sem.
Nem.
Engem tök feltűnően bámult egy lány egyszer buszon, egyértelmű volt, hogy engem, de mégsem mertem lépni.
Igazuk van a fiuknak neked kell lépned, mert a fiúk vissza húzódobbak lettek, aminek mi nők vagyunk az okai.
Ha nem jönnek oda az a baj, ha meg odamennek,akkor pedig a nők nagy része úgy tesz, mintha nem is érdekelné.(főleg, ha ott vannak a barátnői.)
Megfordult a világ a csajoknak kell kezdeményezni, de remélem még udvarolni nem.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!