Elvennéd egy 22 éves, vadidegen srác szüzességét?
Figyelt kérdés
igen, ez én lennék2010. aug. 26. 12:25
22/47 anonim válasza:
ooo most valakinek az fáj hogy csajok nem ajánlkoznak fel neki ?
én tisztában vagyok az adottságaimmal , te viszont nem vagy az enyémmel ugyhogy ne fikázz , szeretek névtelen maradni és idegeneknek arctalan , de ugy megmutatnák egy teljes alakos képet csak hogy legyen mire csorgatni a nyálad :P
23/47 anonim válasza:
na, én viszont szívesen csorgatnám rád a nyálam :D Küldj képet, másokkal ne törődj :D
24/47 anonim válasza:
:D:D:D
Ez egyre érdekesebb lesz!
25/47 anonim válasza:
én max annak küldök akitől én is kapok , és ha bejön az illető akkor ő is megláthat engem :D
26/47 anonim válasza:
Szintén így állok hozzá, szóval ez nem fog összejönni :P
27/47 anonim válasza:
és a kérdező miért van ennyire csendben ?
28/47 anonim válasza:
Lehet, hogy egy szemfülesebb lány már lecsapott rá, aki nem kéreti itt magát képekkel, minden ilyen-olyan kifogással :P
29/47 anonim válasza:
"de ugy megmutatnák egy teljes alakos képet csak hogy legyen mire csorgatni a nyálad :P"
Nekem van, hogy az intellektusra csorog a nyálam, és nem egy szép női testre :)
30/47 anonim válasza:
Itt egy páran nagyon el vannak szállva maguktól. A legtöbb ilyen nőt legszívesebben úgy tarkón vágnám bazze, hogy a taknya feltörné a betont. Most komolyan ilyennek kell lenni egy nőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!