Főként lányokat kérdeznék, hogy egy 13-14 éves lány már elakarja veszíteni a szüzességét?
14 év alatt eleve bűncselekmény, és normálisan nevelt lány ennyi idős korban még nem a dugással foglalkozik. a kis ribik persze igen, őket a 14. szülinapjuk után meg lehet húzni. én 17 és 18 között voltam, amikor elvesztettem, pontos dátumra nem emlékszem, de kb. 17,5.
29/N
És ezzel azt mondod bízzak a kivételben ? :)
De gondolom ez is csak egy hosszabb kapcsolatnál lenne esedékes ilyen korban. nem?
Szerintem ha ennyire meg akarsz farkalni valakit, akkor ne egy 13-14 éves szűzzel kezdj.
Van elég fa.sztarisznya 14 éves, amelyiket televerhetsz.
Bocs...
Rossz hírem van, de én nem feküdtem le az első pasimmal, de még a harmadikkal sem....
Szintén 17 voltam, mire elég komolynak éreztem a kapcsolatot egy férfival, és le is feküdtünk.
Szia! Nem hiszem, hogy erre érett lenne egy 13-14 éves, persze biztos vannak kivételek, de ők még szerintem azt se tudják, hogy igazán mit akarnak, vagy csak úgy érzik ez a menő és azért szeretnék.
én majdnem 17 voltam és komoly kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!