Miért akarja elvesszíteni szinte az össze 14,15,16 éves a szüzességét?
mert kefélhetnéke van szeretne élvezni.
Ez a konkrét igazság...
A szinte miatt kapsz egy piros pontot.
A média miatt, a szülők miatt....
Az oktatás most más téma.
Meg a sok nyomorék, azt hiszi, hogy akkor lesznek csak menők vagy gyengék és a "barátok" nyomására...
Meg persze manapság jobban érnek egyesek és a cspból is a sex folyik. Persze, ha valaki szerelmből teszi, értelmes és tudja hogy kell védekezni, engem nem zavar, de ilyen szinte nincs.
Mert tudatlan kis loty.ók/pö.csök.
Engem például még a pasik sem érdekelnek, én még szeretnék gyerek maradni.
15/l
Én 17 éves vagyok, és igazából nem akarom minden áron elveszíteni. Nem találtam még olyan lányt, aki úgymond megérdemelte volna.
Sok a r*banc, velük addig semmiképp nem, amíg szűz vagyok. Majd talán utána.
17/F
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
Nem kellene leoltani a 17 éveset, nagyon sok igazság van benne, amit mond. Hát igen, 2 év sok.
Ez a te véleményed, de akkor majd ne bőgj meg kur.vázd a lányokat.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
Kisgyerek, úgy látom, sem agyilag, sem életkorilag nem vagyunk egy súlycsoportban, úgyhogy légy oly szíves, ne oktatgass ki. :)
Ez az "otthonülős p.öcs" több csajt vihetett volna haza, mint amennyi a te szánalmas életedben valaha is meg fog fordulni. :)
Ha majd egy kicsit agyilag (is) érettebb leszel, akkor magyarázz be bármit bárkinek, addig max szánalmat keltesz. :D
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:39
Nem fogja ő k.urvázni őket... Mert csak őket kaphatja meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!