Elvennéd egy 22 éves, vadidegen srác szüzességét?
Én úgy vettem észre, hogy azok a lányok, akik interneten "árulják" magukat (párkapcsolati, stb. értelemben, most nem a prostikról beszélek), azok sem külsőleg, sem belsőleg nem annyira kívánatosak...
Mit gondolsz erről a felvetésemről, naegyanna@gmail.com ?????
azt hogy nem vagyok prosti és nem én írtam ki hogy valaki vegye már el a szüzességem ,
amugy meg nem tudhatod ki vagyok , lehet a szomszéd szende kislány , vagy bárki , vaktában ne ítélkezz , köszi
"Félreértés, ez vagy te."
ez én hehehe , akkor már nagyon rég nézhettem tukörbe ha ennyire meg sem ismerem magamat :D
"azt hogy nem vagyok prosti és nem én írtam ki hogy valaki vegye már el a szüzességem , amugy meg nem tudhatod ki vagyok , lehet a szomszéd szende kislány , vagy bárki , vaktában ne ítélkezz , köszi"
Éppen ezért írtam, hogy nem a prostikról beszélek. És azt sem írtam, hogy te lennél az, aki a szüzességét árulná. Viszont te ajánlottad fel magad, ezt azért ne tagadd.
Nem ítélkezek vaktában, de aki ugrik ezekre a kérdésekre, az vagy nincs tisztában a saját adottságaival (és ezzel várja a pozitív megerősítést), vagy nagyon is tisztában van, és ezt találja a végső megoldásnak...
És a szomszédságomban nem ismerek semmiféle szende kislányt, úgyhogy hála istennek, valószínűleg nem ismerlek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!