Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok h jobb? a szűz hártyát...

Lányok h jobb? a szűz hártyát hirtelen kell át szakítani v lassan?

Figyelt kérdés

azért kérdezem mert nekem volt 1 balesetem és ott hirtelen elvágta az üveg a kezemet és semmit se éreztem, viszont ha lassan vágtam volna el ak biztos fájt volna.

értelmes válaszok szeretnék

2010. aug. 25. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt tényleg egy normális válasz volt a 15:20-as.A szűzhártya nem átszakad,hanem megreped.A hártyán van lyuk a pénisz ezt tágítja ki mégjobban,ekkore reped meg és ez vérzik,ha vérzik.A hüvely sem szokott még hozzá a pénisz vastagságú dolgokhoz,ezért lehet feszítő érzést érezni.A fájdalom nem óriási és nem úgy kell elképzelni,hogy na egy percig tart és soha többet.Ha fáj,akkor az még a következő pár aktusnál is így lesz,pedig addigra már nem mondhatjuk,hogy szűz az illető.A gyorsan durr bele pedig baromság.Rendesen fel kell izgatni,ha elég nedves,akkor nem kell nekifutásból bedugni,akkor az lassan sem lesz annyira kellemetlen.Lelkileg sem árt felkészülni.Aki retteg az még ne csinálja.
2010. aug. 25. 18:58
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

és én szívesen pettingelek vele akármeddig

2010. aug. 26. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!