Szerintetek ha a barátnőm és az én szülinapom meglepetése alkalmából egymásnak adnánk a szüzességünket szval megtörténne eggyütt az első az nagy ajándék lenne egymásnak nem?
Barátnőmmel már egy ideje eggyütt vagyunk és úgy tervezzük hogy mivel ősszel nekem elég kerek szülinapom lessz és barátnőmnek is akkor lessz a szülinapja akkor az legyen az ajándék hogy megtörténjen az első...mindketten nagyon szeretnénk meg kívánjuk is egymást csak ő is meg én is azért még gátlásosak vagyunk egymás előtt főleg bnőm pedig semmi baj nincs a külsejével sőt nagyon szexy lány de mégis meg azért én is úgymond szégyenlős vagyok előtte aztán így belegondoltam hogy meztelenek leszünk meg bnőm kicsit parázik a "hangok" miatt pl ha nálunk leszünk akkor este és ha áthallatszódna...stb
Szerintetek hogyan csináljuk,meg hogyan kezdjünk neki az egésznek hogy szeretnénk meg minden de gátlásosak vagyunk a másik előtt?Am valszeg lesznek rózsaszimok,mécsesek ami jó ötlet nem?Ha a takaró alatt vetkőzetnénk le egymást az nem gáz?Első nekifutásra melyik póz lenne a jobb+a korai elélvezés nem baj ilyenkor?Gumikból vékonyabbat vagy vastagabbat vegyünk?Azt tudom hogy vmennyire sikosítva vannak a gumik de ha vennénk sikosítót az jó ha van?Mert így előre nem tudjuk hogy a bnőmnek elég puncinedve lessz e vagy max nyál...mert a bnőm eléggé tart attól hogy fájni fog neki a méretem miatt ha átszakad a szűzhártyája az elsőnél(kb 18 cm+5cm vastag am)Ha pár zsepit bekészítünk az jó ha van?
Légyszi válaszoljatok erre a pár kérdésemre mert elég fontos!Aki tapasztaltabb ezen a téren az ha tud adhat pár tanácsot ami szerinte fontos és nekünk is jól jön!
Előre is köszi!
Tudtam, hogy leírja a méreteit, tudtam. De nem írtad oda hogy 186cm-hez hány kiló is vagy...
Frankón egy erőszakos állat vagy, legalább néha rántanál rá, mert túl feszült vagy.
Ha már a címed megadtad, linkeld már magad iwiwen vagy valahol, csak, hogy lássuk az összképet.
Visszaírni persze már nem ír..azért kiváncsi lennék összejön-e egyáltalán...
Barátnőd egyébként szintén akarja? Mert ítt a te szülinapodról van szó,úgy tűnik mintha elvárnád tőle,hogy ezért lefeküdjön veled. szólj ha tévedek.L/17
Minek kell kötekedni?:S (Egyik válaszolónak)
És te,kérdező,miért válaszolsz rá?:S
Miért kell mindenhol veszekedni?:/
Csak erre válaszoljatok...
15:15
Nem én kezdtem ezért full gázok az olyan parasztok mint az a debreceni majom...nekem csak nem szokásom hagyni magamat ilyen egyszerű.
Ez olyan,mint amikor megbök vki (mondjuk csak unalomból),és te visszaböksz.. -.-'
Annyi lett volna,hogy egy mondatba elküldöd vhova mondjuk..Nem pedig pattogsz tovább.Semmi értelme.
Mondjuk,nekem 8 mit csináltok.Csak kérdeztem...
17:58
Igazad van köszi
Elolvastam neaggódj:) Pontról pontra próbáltam válaszolni is:D
Na de azt még mindig nem mondtad,h pettinggel mi a helyzet? Ja és ha barátnőd parázik,hogy áthallatszik vagy ilyesmi,akkor úgy időzítsétek,hogy senki ne legyen otthon.
L/17
21:23
Volt már petting,orál persze...ezek vannak is de miért ne lennének?ez alap sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!