Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megfelelő ajándék az első évfordulóra?
A jövő hónapban lesz egy éves kapcsolatunk a barátommal, és arra gondoltam, hogy csináltatok neki egy medált a kedvenc madarával. El is kezdtem megtervezni a formáját, de időközben úgy érzem, hogy nem lesz elég időm befejezni, mivel nemsokára megyek vele együtt nyaralni, ahonnan nem lesz lehetőségem megcsináltatni. Szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb ajándék akkor 1 évre? A pénztárcám annyira nem engedi a drága dolgokat, és annak szerintem ő se örülne nagyon, de így meg tanácstalan vagyok.
17L
a barátoddal együtt?
ha igen, akkor napközben ott vagytok nagyszüleidnél, és közlöd velük, hogy aznap vagytok 1 évesek, szeretnétek kettesben megünnepelni, aztán vagy elmennek ők, vagy ti elmentek valahova vacsizni vagy ilyesmi :) az a vad éjszaka meg megmarad legközelebbre, mondod hogy nem tudtad átadni az igazi ajándékot ;)
vagy csak átnapoljátok az ajándékátadást :)
Én a barátomnak egyszer egy hasonló barit varrtam, aminek nagyon örült(azt a szabásmintát, ami alapján készítettem nem találom, bár ez is aranyos). Két nap alatt elkészítettem. Nagyon örült neki, hogy saját készítésű és tényleg szívből jött. Azóta vele alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!