Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ha a barátnőm és...

Szerintetek ha a barátnőm és az én szülinapom meglepetése alkalmából egymásnak adnánk a szüzességünket szval megtörténne eggyütt az első az nagy ajándék lenne egymásnak nem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már egy ideje eggyütt vagyunk és úgy tervezzük hogy mivel ősszel nekem elég kerek szülinapom lessz és barátnőmnek is akkor lessz a szülinapja akkor az legyen az ajándék hogy megtörténjen az első...mindketten nagyon szeretnénk meg kívánjuk is egymást csak ő is meg én is azért még gátlásosak vagyunk egymás előtt főleg bnőm pedig semmi baj nincs a külsejével sőt nagyon szexy lány de mégis meg azért én is úgymond szégyenlős vagyok előtte aztán így belegondoltam hogy meztelenek leszünk meg bnőm kicsit parázik a "hangok" miatt pl ha nálunk leszünk akkor este és ha áthallatszódna...stb

Szerintetek hogyan csináljuk,meg hogyan kezdjünk neki az egésznek hogy szeretnénk meg minden de gátlásosak vagyunk a másik előtt?Am valszeg lesznek rózsaszimok,mécsesek ami jó ötlet nem?Ha a takaró alatt vetkőzetnénk le egymást az nem gáz?Első nekifutásra melyik póz lenne a jobb+a korai elélvezés nem baj ilyenkor?Gumikból vékonyabbat vagy vastagabbat vegyünk?Azt tudom hogy vmennyire sikosítva vannak a gumik de ha vennénk sikosítót az jó ha van?Mert így előre nem tudjuk hogy a bnőmnek elég puncinedve lessz e vagy max nyál...mert a bnőm eléggé tart attól hogy fájni fog neki a méretem miatt ha átszakad a szűzhártyája az elsőnél(kb 18 cm+5cm vastag am)Ha pár zsepit bekészítünk az jó ha van?

Légyszi válaszoljatok erre a pár kérdésemre mert elég fontos!Aki tapasztaltabb ezen a téren az ha tud adhat pár tanácsot ami szerinte fontos és nekünk is jól jön!

Előre is köszi!

2010. aug. 19. 01:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Jajj istenem. Mit vinnyogsz már itt,csak mert valaki beszólt. Nőjjél fel az ilyenekhez-.-

Rózsaszirom,mécses szép meg minden,de nem arra fogtok figyelni,szerintem első alkalomkor még útban is lehet

Takaró alatt vetkőzni gáz...ha már idáig eljut az ember,ismeri már a másik testét jobb esetben. minek bújkálni?:)

Misszionárius a legegyszerűbb,meg kényelmes is.

Korai elélvezés sosem jó,de első alkalomkor barátnőd is biztos elnézi:)

Ha aggódtok akkor extra safe vagy ulltra safe gumi

Sikosító felesleges ha rendesen felizgatod elötte.

Nem kell bnődnek félni,annyira nem nagy az a fájdalom,inkább kicsit kellemetlen,de elviselhető.Hamar elmúlik,hogyha nem haggyátok abba.

De tényleg,volt már egyáltalán petting? Mert nekem az jött le,h nem. Annélkül pedig hatalmas ostobaság szexelni, mert egyáltalán nem fogjátok élvezni.(barátnőd biztos,hogy nem)

L/17

2010. aug. 20. 09:57
 22/41 anonim ***** válasza:
0%

"mert ha lenne egy 25-30 éves 2m-es szekrény alkatú szűz pasi és neki pofáznál így be te már rég nem élnél hülyegyerek!!!"

Tudod a 2m-es pasiknak már rég vannak csajaik 25 évesen akiket jól megdugnak.

"És mondd csak merre laksz???"

Debrecen Huszár Gál utca 12

Én legalább ki merem írni a címemet, nem félek ilyen szájkaratés emberektől.

"Mert ha nem csak a pofád nagy akkor eljössz egy megbeszélt helyre persze egyedül és akkor meglátjuk ki a Jani!!!"

Felőlem találkozhatunk. Meglátjuk ki a Jani.

Mondd meg, hogy hol és mikor, ott leszek.

"nem kéne itt féltékenykedni meg ilyen szarságok mert voltam már ilyen szituban és érdekes kiderült hogy csak fájt a hülyegyereknek hogy minden fain a bnőmmel."

Persze irigy vagyok, hogy van egy barátnőd. El sem tudod képzelni, hogy én egy bulin hány csajnak a számát kapom meg és hány akar velem dugni.

2010. aug. 20. 10:18
 23/41 anonim ***** válasza:
Egyébként, kérdező, három különböző ember írt neked. Tehát bizonyos értelemben igazuk van. Nézd csak meg a százalékokat az irományok alatt.
2010. aug. 20. 12:11
 24/41 anonim válasza:
0%
kaki
2010. aug. 20. 14:27
 25/41 anonim válasza:
0%

Szóval abból amit írtál már le lehet venni azt, hogy te egy alacsonyabb termet vagy, nem kis adag kisebbségi érzéssel. Barátaid gondolom nem nagyon vannak, ha vad idegen emberek válaszát várod egy ilyen kényes kérdésben...

No meg persze ahogy reagáltál a "sértésekre" sok mindent elárul rólad! És még nem is említettem a fenyegetőzésedet.

Egy igazi kis mitugrász ****kalap vagy, remélem a srác aki írt pár sorral feljebb meglátogat téged!

2010. aug. 20. 14:46
 26/41 A kérdező kommentje:

186 cm vagyok de ez már mellékes biztos amúgy gyere csak Oroszlány,Rákóczi út 56 3/2-es lakás és most pofázzál te kis szájkaratés idióta!!!

Amúgy azt hiszed ettől leszel a nagy Jampi gyerek hogy egy bulin hány ribanc adja meg a számát és mennének el veled???Ez szánalom és undorító inkább!!!

2010. aug. 20. 15:45
 27/41 A kérdező kommentje:

14:46

Nyugodtan látogasson csak meg ha meri;)Az lessz az utolsó utazása ezt garantálom és nem csak mondom ebben biztos lehet!!!

2010. aug. 20. 15:49
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen komolyan. Biztos 20 leszel? Mert úgy viselkedsz mint valami óvodás kisgyerek.

Kár Neked értelmes és segítőkész választ írni úgy látom, mert figyelembe se veszed. Nem úgy tűnik,hogy érett vagy a szexre ha ennyi idősen ilyen gyerekes vagy...

Mégegyszer megkérdezem: Volt már petting egyáltalán???

Remélem ha megtörténik,akkor azért nem önző módon magadra fogsz figyelni,hanem a barátnődre.

L/17 megint...

2010. aug. 20. 19:34
 29/41 anonim ***** válasza:
24%
Hujuj, mindenki vigyázzon. Egy 186 centis szájhős szüzike ideges lett. Mi lesz vele, ha odamegy? Megölöd? Szart sem tudsz te még, öcskös. Jobban tennéd, ha gondolkoznál, mielőtt pofázol itt mindenkinek.
2010. aug. 20. 19:49
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

"Nyugodtan látogasson csak meg ha meri;)Az lessz az utolsó utazása ezt garantálom és nem csak mondom ebben biztos lehet!!!"

Mivel 300 km-re laksz nem látom értelmét. Nehogy már egy ilyen miatt az én benzinem fogyjon. Egy verést megérdemelnél de ezt most nem tőlem fogod megkapni. Majd megadja az élet ne aggódj.

2010. aug. 20. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!