A helyemben megtennéd vagy nem?
30-hoz közeli tolókocsis lány vagyok. Néha eljárok szórakozni, de helyzetemből adódóan nemigazán érdeklődnek utánam. Amúgy azt mondják helyes vagyok, kedves. Azért valahol a szex is egy alapvető szükséglet és egyre többet jár az eszem azon, hogy mégha nem is érzem cikinek, meg valóban érték a szüzesség, de nem kéne majd meghalni. Szeretném egyszer átélni, milyen egy hús-vér emberrel együtt lenni (nem csak a saját ujjammal :) ). Van egy fiú barátom (haver-barát, elég régóta ismerjük egymást, bár mivel nem egy városban lakunk, leginkább a neten tartjuk a kapcsolatot). Régóta nincs barátnője. Ritkán került szóba a szex, elég nyitottnak tűnik, de mégsem az az egyéjszakás kalandok sorát maga mögött tudó egyén. Volt már, hogy bíztatott, hogy ismerkedjek, mert hogy szerinte csinos vagyok, hiába a tolószék. Arra viszont sose utalt konkrétan, hogy esetleg, ő meg én. Szerintetek (főleg a fiúkat kérdezem) rámehet a barátságunk, ha felhozom, hogy benne bíznék, jófejnek tartom és szívesen kipróbálnám vele?! Tehát, végülis megkérném, hogy feküdjön le velem, mert szeretnék végre tapasztalatot szerezni. Egyszer úgy érzem, "aki mer az nyer" és hogy nekem is jogom van élvezni az élet ezen örömét és miért ne legyek egy kicsit bevállalósabb és lépjek, bár a problémámból adódóan nem igazán fogadom el így a testem, picit gátlásos vagyok, pedig a mélyben ott a vadmacska is :):). Máskor meg úgy érzem, hogy ez van (talán sorsszerűen), vagy jön valaki, aki talán nem csak haver-barát lesz és majd vele, vagy nem lesz senkim és szüzen halok meg.
Mit tegyek, meg merjem kérni a haveromat? Fiúk, ti hogy reagálnátok erre?
szerntem is probald meg ha azt mondod ,hogy nyitot akkor szerintem nem lessz semmi baj ... szerintem a helyzetet miatt inakbb jobb ha olyannal probalkozol akit mert regebrol ismersz , hogy tud nwm csak kiszhasznalni akar hanem aszt is akarja hogy neked is jo legyen
21 sz f
Én ugyan nem értem a lebénult embrek szexuális életét... Odarakod és akkor ittvan, vagy i? :S wááá, ilyenkor összeteszem a 2 kezem, h egészséges vagyok...
Csillagom, ez a te döntésed, döntsd el, mi a fontos NEKED. És ne hallgass ránk :)
Mekkora bunkó vagy te utolsó. Lebénulhatsz még te is. Egyébként meg, láthatod mit írt a 19 éves srác.. hogy a mozgássérült lánnyal volt neki a legjobb a szex. Úgy hogy ne tedd össze a kezed, mert lehet te meg egy nagy sz@r vagy az ágyba. :P
Kérdező: Én már írtam neked amúgy. Majd írd meg, hogy beszéltél e a barátoddal. Sok sikert. :) 19/L
08-20 19-vagyok!
Na sikerült valamit összehozni? Meghívtad egy jó ebédre vacsira? Vagy csak simán megkérdezted? Kíváncsi vagyok, (mint mindig), mik a fejlemények!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!