Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A helyemben megtennéd vagy nem?

A helyemben megtennéd vagy nem?

Figyelt kérdés

30-hoz közeli tolókocsis lány vagyok. Néha eljárok szórakozni, de helyzetemből adódóan nemigazán érdeklődnek utánam. Amúgy azt mondják helyes vagyok, kedves. Azért valahol a szex is egy alapvető szükséglet és egyre többet jár az eszem azon, hogy mégha nem is érzem cikinek, meg valóban érték a szüzesség, de nem kéne majd meghalni. Szeretném egyszer átélni, milyen egy hús-vér emberrel együtt lenni (nem csak a saját ujjammal :) ). Van egy fiú barátom (haver-barát, elég régóta ismerjük egymást, bár mivel nem egy városban lakunk, leginkább a neten tartjuk a kapcsolatot). Régóta nincs barátnője. Ritkán került szóba a szex, elég nyitottnak tűnik, de mégsem az az egyéjszakás kalandok sorát maga mögött tudó egyén. Volt már, hogy bíztatott, hogy ismerkedjek, mert hogy szerinte csinos vagyok, hiába a tolószék. Arra viszont sose utalt konkrétan, hogy esetleg, ő meg én. Szerintetek (főleg a fiúkat kérdezem) rámehet a barátságunk, ha felhozom, hogy benne bíznék, jófejnek tartom és szívesen kipróbálnám vele?! Tehát, végülis megkérném, hogy feküdjön le velem, mert szeretnék végre tapasztalatot szerezni. Egyszer úgy érzem, "aki mer az nyer" és hogy nekem is jogom van élvezni az élet ezen örömét és miért ne legyek egy kicsit bevállalósabb és lépjek, bár a problémámból adódóan nem igazán fogadom el így a testem, picit gátlásos vagyok, pedig a mélyben ott a vadmacska is :):). Máskor meg úgy érzem, hogy ez van (talán sorsszerűen), vagy jön valaki, aki talán nem csak haver-barát lesz és majd vele, vagy nem lesz senkim és szüzen halok meg.

Mit tegyek, meg merjem kérni a haveromat? Fiúk, ti hogy reagálnátok erre?

2010. aug. 18. 17:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ha bunkó voltam, nem akartalak megbántani. De szerintem max. az amerikai filmekben lehetséges egy ilyen love stroy.
2010. aug. 18. 18:11
 12/28 A kérdező kommentje:
nem baj, ez is egy vélemény. de azért hajlok a másik verzióra! :D
2010. aug. 18. 18:30
 13/28 anonim válasza:
próbáld meg ! írd meg, hogy mi lett !
2010. aug. 18. 20:56
 14/28 anonim ***** válasza:

értelmes csajnak tűnsz :) sok sikert

annyit hozzátennék a dologhoz h szerintem finoman puhatold ki h mit szólna hozzá

22f

2010. aug. 18. 21:29
 15/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fogja érteni, kérdezd meg. :) Ez tényleg olyan dolog, ami mindenkinek jár, nehogymár te kimaradj a jóból. Én biztos megtenném neked, és ki tudja, mi lenne még belőle. Na meg írtad, hogy szeretnél adni is, nem csak kapni. Tehát valószínűleg mindketten élveznétek, abban pedig semmi rossz nincs.
2010. aug. 18. 22:53
 16/28 anonim ***** válasza:

Hát figyelj. Nekem sok kerekesszékes barátnőm van(anyu munkahelyéről) és köztük is van, aki így oldotta meg a kérdést, ki előbb, ki később. Szerintem bátran kérdezz rá, mert ha valóban jó barátok vagytok, meg fogjátok tudni beszélni!

Sok sikert!

2010. aug. 20. 17:46
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdezd meg, lehet tetszel is neki csak nem mondta még neked. Sok sikert. :)
2010. aug. 20. 17:47
 18/28 anonim ***** válasza:
50%
látod, azért elég durva, hogy egy nönek tolószékesnek kell lennie ahhoz, hogy ilyen szinten feláldozza a szüzességét, hogy szinte már mindegy legyen, csak nehogy szüzen haljon meg! egy férfinek meg elég csak kicsit furcsának lennie, és máris eltaszitják a nök.az összes.sztem rengeteg fiu van, aki gondolkodás nélkül megrámolna egy járásképtelen nőt, ha helyes, akkor ez csak extra.
2010. aug. 20. 17:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

én úgy gondolom hogy felfogás kérdése az egész.

Engem mar az első sor lehervasztott.

"30-hoz közeli tolókocsis lány vagyok. Néha eljárok szórakozni, de helyzetemből adódóan nemigazán érdeklődnek utánam."

Ne így fogod fel mert akkor tényleg csak azon jár az eszed hogy , ez és az a pasi miért nem jön ide ,biztosan azért mert tolókocsis vagyok.Nem akarlak megbántani de elsősorban magad fogad el,aztán élvarhatód azt hogy olyan kapcsolataid legyenek ahol szex is van.

én ismerek egy mozgássérült csajt és igen jártam is vele , szexeltünk is de azért mert lényűgözőt hogy mennyire erős lelkileg és vicces,bolondos , mennyire tud örülni az életnek ....

Egy vicces szólása volt arra amikor én pofátlanul megkérdeztem hogy tud e szexelni amire azt mondta meg mai napig is emlékszem hogy.

"Miért ne ? eddig én úgy tudtam hogy szexelni pihe puhi ágyikó-ban kell vagy tevédék ? "

én erre csak mosolyogni tudtam , nála voltunk és akkor történt meg előszór.nagyon szenvedélyes volt és kimerem jelenteni itt :-) hogy eddig egy csajjal sem volt olyan jó mint vele.

Bátorság,Humorérzék,és ami a legfontosabb amit mar mondtam is fogad el magad , tanulj meg mosolyogni mert lehet hogy valaki beleszeret a mosolyodba.

Kívánok neked sokk sikert.

Egy 19 evés srác.

U:I. Hogy meg egyszer lehangoljak kicsit a végen a barátoddal kapcsolatba az msn-n , szerintem o is magányos és egymásnak lelki erőt adtok , nem kellene vele ilyen kapcsolatba belemenni,szerintem ezzel túl feszítened a húrt és csak megijedne.Igazából te ismered csak én is mondtam egy ellenpéldát a többiekkel szemben hogy miért nem lenne jó szerintem.

2010. aug. 20. 19:02
 20/28 anonim ***** válasza:
bocs a gecy poénért, de egy kerekesszékes nö legalább nem tudja tökönrugni a bunkó férfiakat.
2010. aug. 20. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!