Ha a tampon használata nem fáj, akkor a szuzeseg elvesztése sem fog fájni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 12:02
1/13 anonim válasza:
A tampon puha a f*sz meg kőkemény. Biztos fájni fog de ha a pasi vigyáz akkor csak kicsit.
2/13 anonim válasza:
Nekem nem fájt a szüzességem elvesztése, meg nem is véreztem.
3/13 anonim válasza:
de fog.egy tampon meg egy bré nem ugyanolyan...
a tampon puha, könnyen deformálodik mivel vattából van. de egy pénisz az keméyn . na szval érted, de fájni fog, de nem durván, ki lehet birni. utána meg már sokkal jobb lesz.
4/13 anonim válasza:
a tampon 1 cm vastag és 3-4 cm hosszú. a pasi szerszáma jobb esetben nem.. uh attól h tampont fel tudsz tenni nem következik h az 1.szex nem fog fájni.
5/13 anonim válasza:
Na azért a tampont nem mondanám puhának....lehet a pasik azt hiszik hogy puha, de nem az.:) De akkor sem lehet összehasonlítani a kettőt, mert egy fiú szerszáma jó esetben szélességben is hosszában is többszöröse egy tamponnak.
De ne félj, mert nem mindenkinek fáj annyira, és nem is mindenki vérzik.
6/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy fog fájni..de akkor pontositav.. nem fog annyira fajni, mint annak akinek a tampon hasznalata is faj ugye??
2010. aug. 13. 12:14
7/13 anonim válasza:
Ez attól függ milyen ügyes a fiú. Ha nem elég nedves a hüvelyed, akkor sokkal jobban fáj, mintha száraz hüvelybe dugja a fiú a péniszét. Ezért is hangsúlyozzák annyiszor, hogy milyen fontos az előjáték, mert ekkor felizgulsz a kis és nagyajkaid egyre jobban elválnak egymástól és benedvesedsz az izgalomtól. Ekkor tud könnyen belédhatolni a pénisz. Ha már közösültök és nagyon fáj, akkor kérd meg a férfit, hogy vegye ki a péniszét a hüvelyedből és az ujjával nyálazza meg a hüvelyed belsejét és utána már nem fog annyira fájni, ha ujra elkezdtek közösülni.
9/13 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy fájni fog?!én is azt hittem majd biztos fájni fog.És tévedtem.
10/13 A kérdező kommentje:
én nem tudom, sot remelm h nem fog.. de mást sem látok a kérdések kozt h verezni fog, meg fajni..de hat igy a tobbseg azt mondja h enm is jar semmilyen verzessel.se nem fáj. :P
2010. aug. 13. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!