Észreveszi a nőgyógyász, hogy nem vagyok szűz?
Menstruációs zavarok miatt, muszáj lenne elmennem nőgyógyászhoz, és attól félek, hogy észre veszi majd a doki, hogy már nem vagyok szűz, HA megvizsgál...Ciki lenne, mert anya is jön velem, és ő nem tudja, hogy nem vagyok az. :S
16/L
Figy, én azt tudom mondani, hogy őszintén mond el valamelyiket anyudnak. Tekintve, hogy a lánya vagy nem fog kiakadni. Ha olyan akkor még a dokival is beszél egy keveset, hogy ez meg ez van. És az AB-tablettát is ki tudnád így váltani - mondjuk asszem nem kell hozzá szülői engedély meg miegyéb... -.- Férfi vagyok na, nem tudom, hogy működik ez, csak tippelek. - és nem lenne a továbbiakban gond.
18/F
De miért dugtál?
Amúgy észre veszi.
06:17-nek igaza van.
Amúgy nem kel hozzá szülő hogy felírják csak nem biztos h 16 évesen össze tud kaparni csak úgy 6-8000 forintot fogamzásgátlóra. Felírni felírják csak kiváltani nem fogja tudni ha nem szól. Magamból indultam ki, én álmaimban nem kapok ennyi zsebpénzt.
18/L
Köszi szépen a normális válaszokat :)
Hát.. :/ egy próbát megér.. :S
A zsebpénz nem nagy akadály, mert egész nyáron dolgoztam, és össze tudnám rá kaparni a pénzt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!