Miért fáj? Miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Barátom ujjazni próbált, de egy ujjal is naon fájt. Miért??2010. aug. 8. 00:25
1/9 anonim válasza:
nem voltál elég nedves, nem voltál eléggé ellazulva
2/9 A kérdező kommentje:
sikosító, körme picikee van, és gyengéd
2010. aug. 8. 00:38
3/9 anonim válasza:
gyengédek a körmei? :O
azért fáj, mert szűz vagy és a tágítás fáj.
4/9 anonim válasza:
Hát én tuti úgy csináltam volna h nefájjon neked:D nekérdezd hogy hogy:/ha otlennék megmutatnám :D
5/9 anonim válasza:
lehet mert te éppen nem élveztél és féltél .elösször velemis ezvolt de aztán megcsábított és elengedtem ;d ne félj
6/9 anonim válasza:
Ne nyafogj!Csak most kellemetlen kicsit.Pár év mulva már a villanypozna is felcsuszna.Ja,és még arra is azt mondanád "kicsi"
7/9 anonim válasza:
Először nekem is nagyon fájt, véreztem is picit aztán és még másnap is éreztem azt a kellemetlen érzést. De aztán mikor legközelebb ujjazott akkor már nem fájt úgy max. első másodpercekben volt picit kellemetlen de aztán már nem éreztem fájdalmat hiába nem egy ujjal csinálta már.
8/9 anonim válasza:
viseld el a fájdalmat 1x és aztán jó lesz
9/9 anonim válasza:
Párnanaci puncikoboldod nem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!