Vajon valaha sikerül, ezt a negatív sorozatot befejezni? Gondolok itt a szüzességre.
Pont az a baj, hogy nagyon akarsz egy barátnőt. Meg kellene nyugodnod. Ha látszik rajtad, hogy nagyon nőhiányod van, akkor görcsös leszel, meglátszik rajtad és a nők ettől megijednek.
Nekem is így volt. Amint lazán kezeltem a dolgokat, minden sokkal jobban ment. Ettől függetlenül én sem voltam sosem a nők kedvence és 24 éves koromig szűz voltam.
Lényeg, hogy magadhoz való lányoknál próbálkozz.
A mai (bocsánat a szóhasználatért) "átlag ribancnak" tényleg az kell, hogy macsó legyél, dugd meg, pénzeld és vidd el mindehova, hogy mutogassa magát, ámde vannak még értelmes nők (csak kevesebben), akiknek az intelligens és "jófej" pasasok kellenek, ilyeneket kellene keresned.
Az önbizalom viszont fontos, nagyon. Legalább valamilyen szinten erőltess magadra egy keveset, mert semelyik nő nem csípi a tesze-tosza alakokat.
akkor lehet, hogy nem jól látod azt a bizonyos elérkezett időt.
próbálkoztál már valami ötletes "hősködéssel"?? nézd meg a randi gurut :D
kérj meg egy havert, hogy játsza el a rabló szerepét, vagy a nyomulós/tapizós pasit, te meg szépen "megmented". kísérletezz légyszi a kedvemért, aztán mond meg, bejött-e ;)
22/L
ne kezdj msn n ismerkedni, vagy ne várj tőle kapcsolatot. lehet interneten vakrandit leszervezni, az nem rossz, de ne kezdj el komolyan ismerkedni neten. csak a randit szervezd meg. randin meg csak add magad, ne hajts túl látványosan, beszélgessetek és kész. ha nem hát nem jött össze, majd lesz valaki más.
nekem igy jött össze, net kb csak randimegbeszélés, 1-2 alapinfo, meg egy telefonhívás előtte, hogy ne verjük át egymást (legalább lány hangja legyen :) ). randin semmi extra, beszélgettünk 1 bő órát kb, elég is volt elsőre. aztán tali mégegyszer, és 3.on összejöttünk, mer igy sikerült, csak nemkell semmit erőltetni :)
am még szűz vagyok... nemolyan rég történtek ezek. és még lehet hogy 24 évesen is az leszek én is, de azér remélem nem :)
üdv
21/f
Figyi jó lenne ha feltennél egy képet magadról. Vagy ha nem szeretnéd a nagy nyilvánosság előtt, priviben küldd el nekem. Őszinte leszek, ok?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!