A baratnom meg szuz! Most leszunk egyutt eloszor! Mielott elmegyek hagyjam h kezzel fejezze be vagy huzzam ki es elvezek a hasara vagy a gumiba vagy a szajaba vagy hova?
1: sztem hagyjátok ezt az egészet, későbbre:S hány évesek vagytok???
2: ha gumit húzol a farkadra, akkor beleélvezhetsz a csajba is... ha nincs kilyukadva, elszakítva,jól fel van helyezve (minden óvszerdobozban van használati utasítás)
3: arról h ezenkívül hova élvezz (száj,has.. ) azt a bnődtől kérdezd meg .... mki maga tudja mi a jó neki
Azt beszéljétek meg előtte, hogy hol élvezz el: benne vagy kivéve (már ha eljuttok addig)...Tanácsosabb volna inkább a lányra koncentrálni, semmint magadra, ha valóban jót akarsz neki. A védekezésre meg mindenképp figyeljetek (az sem mindegy, hova csöppen a spermád)!
Én biztos nem fogom engedni, hogy a barátom rám élvezzen, hogy a számba azt meg pláne nem. Nem hiszem, hogy egy lánynak az első aktus során ínyére lenne az ilyesmi...
Különben meg ha ilyet kérdezel, lehet nem ártana még várni a dologgal...
Szerintem nem árt előtte néhány részletet tisztázni a pároddal. Testileg és lelkileg is fel kéne készülnötök. Nameg legfőképp nem árt, ha előtte a pettingek során kiismeritek egymás testét, szokásait...
Sztem raersz meg a hasara malackodni:D vagy a szajaba... sztem nem egy nagy elmeny lenne neki:D A gumiba celszerubb eloszor sztem,es legyel figyelmes vele kozbe :
) sok sikert
Szia!
Szerintem az első aktust mindenképpen gumival csináldd, mert így nemcsak magadra, hanem a barátnődre is tudsz figyelni, és most nem te leszel a fontos hanem a barátnőd, ezt nem azért írom, mert én is lány vagyok, hanem a lánynak kicsit másabb az első, mint a fiúnak, általában a fiúnak nem fájhat, nem szakadhat át, és nem is vérezhet...
Ha nem vagy már szűz akkor ezt az aktust igazán feláldozhatod arra, hogy a csajoddal foglalkozol, és nem magaddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!