Lehet h hülyeséget kérdezek de lehetek terhes?
Figyelt kérdés
volt barátommal egész közeli kapcsolatba kerültünk de nem vette el a szüzességem vagyis nem hatolt belém teljesen csak odáig ameddig nem fáj...szóval szűz vagyok még és nem védekeztünk lehetek terhes? lehet h hülyeség de nem nagyon vagyok még tisztába vele...2010. aug. 2. 13:25
42/53 anonim válasza:
Ha összejöttök, legalább védekezzetek...
43/53 A kérdező kommentje:
kicsit messze vagy mert én pécs mellől:D
2010. aug. 2. 15:00
44/53 anonim válasza:
ne probléma. Kocsival 2 óra alatt lent vagyok. Egyszer talizhatunk ha van kedved.
45/53 A kérdező kommentje:
hány éves vagy?
2010. aug. 2. 15:05
48/53 A kérdező kommentje:
16 :D
2010. aug. 2. 15:21
49/53 anonim válasza:
Írj privi e-mailt és folytassuk ott.
50/53 anonim válasza:
cicám a csákó akivel ilyen jól elbeszélgettetek, csak jól meg akar kúrni, mert te szerintem vagy olyan hülye, hogy elhiszel neki bármit... (ha nem így van bocsi, de melyik épelméjű 22 évesnek jut eszébe egy 16 éves kiscsajt gyakorikérdéseken felszednie? gondolkozzál már el egy kicsit...)
amúgy ezt érdemes lenne megnézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!