Remélem nem kérdezek hülyeséget de érdekelne hogy attól még ha ujjazásnál befér a középső ujjam tövib bnőm puncijába és nem fáj neki eggyáltalán attól még leehet szűz nem?
Előző héten megvolt az első ujjazásom bnőmnek és mint ekőbb leírtam a középső ujjammal tövig csináltam neki pedig 9 cm hosszú a középső ujjam és kicsit se fájt neki hanem élvezte,ez nekem is bejött nagyon és ezekben nincs is semmi gond sőt örülök neki csak úgy tudom hogy ő még szűz és mivel én is szűz vagyok így nem tudom hogy ujjazásból észrelehet venni ha nem szűz valaki?Én megbízom bnőmben csak érdekel h attól még h ilyen könnyen ment ez attól még lehet szűz a lány nem?
Fontos szval csak normális válaszokat!!!Köszi!És bocs ha értelmetlenül írtam:)
Addig szűz egy lány amíg nem volt pénisz benne.Nem kell feltétlenül fájnia: ahány ember annyi... :)
És nemtudod észrevenni ujjazásból hogy szűz -e vagy nem.
Ha "nőgyógyász szempontból" pl szűzhártyát vesszük. H a szűzhártya "átszakadt" attól még lehet szűz valaki. Mert sportolás,futás ,önkielégítés közben is átszakadhat.
szóval" addig szűz egy lány, míg nem volt F*sz a P*nájában.
(bocs ha olyat is mondtam ami nem volt kérdés.) remélem tudtam segíteni. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!