Lehet h hülyeséget kérdezek de lehetek terhes?
Figyelt kérdés
volt barátommal egész közeli kapcsolatba kerültünk de nem vette el a szüzességem vagyis nem hatolt belém teljesen csak odáig ameddig nem fáj...szóval szűz vagyok még és nem védekeztünk lehetek terhes? lehet h hülyeség de nem nagyon vagyok még tisztába vele...2010. aug. 2. 13:25
21/53 Holdtündér válasza:
Van két jó hírem:
1. Már nem vagy szűz, akárhogy is mondod, ugyanis járt benned pénisz.
2. Lehet még terhes is vagy és a születendő babád fogja átszakítani a szűzhártyád.
22/53 A kérdező kommentje:
ez egy nagyon jó lecke volt
2010. aug. 2. 14:06
23/53 A kérdező kommentje:
és ha terhes vagyok akkor az a gyerek nem fogja átszakítani 16 évesen nem fogok szülni
2010. aug. 2. 14:07
24/53 A kérdező kommentje:
de azért köszi
2010. aug. 2. 14:08
25/53 anonim válasza:
Egyszer írtam már neked, hogy borzasztóan kicsi az esély így a terhességre, de mivel nem teljesen 0, legközelebb legyél körültekintőbb, a pasid ne környékezze meg a puncidat óvszer nélkül! Én nem hiszem, hogy baj lesz, de ez jó lecke lesz arra, hogy ne könnyelműsködjetek többet!
25/L
26/53 A kérdező kommentje:
igen...ez egy nagyon jó lecke...
2010. aug. 2. 14:16
27/53 anonim válasza:
"és ha terhes vagyok akkor az a gyerek nem fogja átszakítani 16 évesen nem fogok szülni"
Akkor az orvos szakítja át mikor kikaparja.
Máskor ne legyél ilyen hülye. Nézz utána a normális védekezésnek...
28/53 A kérdező kommentje:
igen tudom...
2010. aug. 2. 14:20
30/53 A kérdező kommentje:
foggalmam sincs
2010. aug. 2. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!