Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fáj a pasinak ha elveszi a...

Fáj a pasinak ha elveszi a szüzességét a lánynak?

Figyelt kérdés

Barátnőm kérdezte tőlem ezt... de fogalmam sincs... jó esetben biztos nem hisz ha tudja,h szűzzel van dolga ő is óvatosan hatol be,mert odafigyel a lányra,de barátnőm nem mondta el h szűz...mert nem akarta,h a pasi különlegesnek érezze magát,vagy egyáltalán megtudja,h még szűz..gondolom cikisnek tartotta..vagy nemtom nem is ez a lényeg.

A pasi 10 évvel idősebb tőle,tapasztalt,szoknyapecér... mégse sejti h elvette a barátnőm szüzességét. Közölte vele,miután együtt voltak,h "tök kis szűk" a barátnőm.

Ezért kérdezte tőlem,h és fájhatotte a pasinak az aktus...

Erre csak annyit mondtam,h sztem az még jobb is egy pasinak h szűk a csaj,azt jobban élvezik,mint akiben már hajózni lehet,nem véletlen van a Kegel torna és stb. De igazánból én sem tom,h ebben az esetben, h nem számít rá a pasi,fájhat e neki?! Erre lennék kiváncsi..

Nem kritikákra a barátnőmmel kapcsolatban..azt már megkapta tőlem,h mekkora hülye volt:) viszont mázlista h nem rögtön kezdett vérezni, így nem vette észre a srác se a szitut,nem bukott le.

2010. júl. 31. 13:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi minden normális választ... arra jutottam h barátnőmnek biztos jobban fájt a dolog mint a pasinak.

És mivel a srác azóta is vígan kefél nem rázhatta meg a dolog annyira,h kedvét szegje:))) Ígyhát már nem foglalkoztat minket tovább ez a kérdés..

2010. aug. 2. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!