Fáj a pasinak ha elveszi a szüzességét a lánynak?
Barátnőm kérdezte tőlem ezt... de fogalmam sincs... jó esetben biztos nem hisz ha tudja,h szűzzel van dolga ő is óvatosan hatol be,mert odafigyel a lányra,de barátnőm nem mondta el h szűz...mert nem akarta,h a pasi különlegesnek érezze magát,vagy egyáltalán megtudja,h még szűz..gondolom cikisnek tartotta..vagy nemtom nem is ez a lényeg.
A pasi 10 évvel idősebb tőle,tapasztalt,szoknyapecér... mégse sejti h elvette a barátnőm szüzességét. Közölte vele,miután együtt voltak,h "tök kis szűk" a barátnőm.
Ezért kérdezte tőlem,h és fájhatotte a pasinak az aktus...
Erre csak annyit mondtam,h sztem az még jobb is egy pasinak h szűk a csaj,azt jobban élvezik,mint akiben már hajózni lehet,nem véletlen van a Kegel torna és stb. De igazánból én sem tom,h ebben az esetben, h nem számít rá a pasi,fájhat e neki?! Erre lennék kiváncsi..
Nem kritikákra a barátnőmmel kapcsolatban..azt már megkapta tőlem,h mekkora hülye volt:) viszont mázlista h nem rögtön kezdett vérezni, így nem vette észre a srác se a szitut,nem bukott le.
jajj kérdező ez nagyon jó volt:DDDD
mármint amit az utolsónak irtál:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!