Mit gondoltok az olyan lányokról akik 18-19évesen még szűzek?
van benne valami, hogy tartogatják, de azért egy pár dolgot érdemes megfontolni. Ugyebár "az Igazinak" tartogatják magukat. Aki úgy néz ki mint egy félisten, olyan lehengerlő a modora, mint egy lovagé, aki sármos mint a 007-es ügynök, és olyan vad szerető, hogy az ég is beleremeg amikor ő "szeret" valakit... csakhogy egy nő aki mondjuk 20 évesen még szűz az nem sokat gyakorlatozott életében a pamlagon, mivel fogja lehengerelni a fiút az ágyban? azzal, hogy fekszik majd mint egy darab fa, vagy engedi, hogy csináljanak vele valamit?! hát férfiként ezt nem tartom túl lenyűgözőnek. a szüzesség varázsa csak rövid ideig tart, talán néhány órát (ha szigorú akarok lenni akkor pár percet), de a tapasztalatlanság, az ügyetlenség, az még évekig kitart... nem akarok senkit rábeszélni, hogy tegye szét a lábát az első fickónak (főleg ne 14 évesen), de 16+ már szerintem simán próbálkozhat. De mindenki döntse el maga!
És hogy én mit gondolok a 18-19 éves szüzekről? nem tartok se jót, se rosszat róluk, de hogy nem azzal fogja leélni az életét aki a szüzességét elveszi az szinte borítékolható!
17:06-ra
Szerinted a srác, aki az X éves szűz lánnyal találkozgat, nem tudja majd meg idejében, hogy a lány szűz? Nem lesz ideje meg esze átgondolni, mivel járhat ez? Nem dönt, hogy szerinte kellemetlenebb vagy inkább szebb-e a hosszú kapcsolat, ha több évnyi idétlenkedés is fűszerezi? Esetleg nem szűz ő maga is nagy valószínűséggel? Tilos neki olvasni szexről, tilos levezényelnie a lány szó szerinti oktatását az ágyban? Úgy gondolom, talán ezek olyan problémák, amiket te most nem lennél hajlandó a nyakadba venni, de könnyen elképzelhető, hogy akad, aki nem problémát, hanem éppen hogy kívánatos izgalmakat lát egy ilyen felállásban. 29/F
Hogy van isten és nem minden csajt raktak meg már 20-an 18 éves korára. Ez a nem szűz dologgal sincs semmi baj, ha normális keretek között történik pl járt egy fiúval X évig és közben természetesen volt szex is akkor ok. De, hogy 19-22 éves korára a nagy tapasztalatszerzésben a jános meg a város az már nagyon visszataszító. Sajnos a mai világban a jános meg a város a domináns. Inkább egy szűz lány mint egy "lecummantottam" a petyát a budiba a dizsbe típusú hölgyike. Kifejezetten örülnék egy ártatlan lánynak lehet ügyetlen, de inkább ez mint a másik véglet.
Azért ha a férfi ember komoly kapcsolatra vágyik( házasság, gyerekek) akkor ne legyen előttem 10-15-20 hapsi
de még 5-6 sem. Ha pedig egy csaj 16 évesen elkezdi a jót akkor vajon hány pasival fekszik össze 24 éves korára?
Ismertem olyan csajt aki a nagy szerelem teóriát adta elő csak az a baj, hogy félévente másba volt szerelmes na ilyen feleség sem kellene.
27/F ( ja..az én korosztályomba már csak álom a szűz lány)
Én 25 éves vagyok és 3 évvel ezelőtt vesztettem el a szüzességemet szintén szűz barátommal(1 évvel fiatalabb mint én).Azóta is együtt vagyunk és mindketten örülünk,h nem voltunk előtte senkivel.
Szerintem a mai világban tök jó dolog,ha még vannak ilyen lányok.Néha fel sem fogom,h miket csinálnak manapság a 12-14 éves lányok.Szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!