Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tehetném felejthetetlen...

Hogyan tehetném felejthetetlenné egy szűz fiú első éjszakáját, olyanná, amilyenre öröķké emlékezni fog? 28/N

Figyelt kérdés

Én 28 vagyok, a srác még csak 22 sincs.

Nem vagyok tapasztalatlan, de bevallom, még nem volt dolgom szűz fiúval.

Ide várok minden olyan ötletet, tippet, tanácsot tabuk nélkül, ami lehet 18+-os is, nem számít az erős kifejezés! Pironkodás nélkül, a jó ízlés határain belül!

Ha már én leszek neki az első, hadd tegyem az együttlétet élete legkellemesebb élményévé!

És ne feledjétek: Mindenki engedje nyugodtan szabadon a fantáziáját, ez amúgyis egy FELNŐTT téma!

A kérdést ezért kérem tisztelettel ennek megfelelően kezelni!

2020. márc. 7. 07:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
70%
Mi újság? Hogy sikerült? Mi történt azóta?
2022. dec. 30. 13:21
 12/14 anonim válasza:
47%
Gondolom semmi se lett belőle :D
2022. dec. 30. 17:42
 13/14 anonim válasza:

Lehet , még mindig szexelnek azóta is. :D

Itt vagy , Kérdező , mi lett a vége a történetnek ? :) jól sikerült ?

nov. 11. 22:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem, végül nem lett belőle semmi, de köszönöm a kérdésed.

Az a meglátásom azóta hogy inkább nem feküdnék le szűz fiúval hanem inkább egy érett, felnőtt férfival aki tudja mire vágyik egy nő az ágyban és mi kell neki, akinek van már tapasztalata és tudja hogyan tudna kielégíteni. 32 évesen már nem a 18-20 évesekre vágyom, de a kérdés kiírásakor adódott egy lehetőség amit kiakartam használni, viszont ez már olyan régi történet hogy senki ne kérdezze miért nem jött össze.

nov. 24. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!