Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el magam ha csinál velem valamit? (Többi lent)
Még szűz vagyok és nem tudom hogy engedjem el magam a barátommal.
Ő az első komoly és úgy érzem készen állok a dolgokra, de egyszerűen ha oda nyúl és akkor csinálni bármit nem tudom magam el engedni
Hogy tudnám el engedni magam és stb?
Hát élvezni még én nem élveztem el tőle, de ő tőlem igen
Nem tudom a nyögéstől félek hogy csöndben szoktam milyen lesz meg ilyesmi kis hülyeségek de akkor is rá stresszelek mert én mindenre rá szoktam parázni nagyon
1, elengedni
2, még nem vagy kész rá ennyire egyszerű
Ahogy az #1-es írta, ismerd meg először a komplexusaid, mi az amitől félsz, mi az ami visszatart.
A nyögésektől ne félj - hidd el örülni fog neki a párod. A pasik 99.99%-át izgatja ha a partnere nyög, sóhajtozik, élvezi ami történik. Úgyhogy igenis jelezz neki vissza (ezzel is).
A szex épp' arról szól, hogy elengeded magad és élvezed, ahhoz pedig ama hangok is hozzátartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!