Hogyan tehetném felejthetetlenné egy szűz fiú első éjszakáját, olyanná, amilyenre öröķké emlékezni fog? 28/N
Én 28 vagyok, a srác még csak 22 sincs.
Nem vagyok tapasztalatlan, de bevallom, még nem volt dolgom szűz fiúval.
Ide várok minden olyan ötletet, tippet, tanácsot tabuk nélkül, ami lehet 18+-os is, nem számít az erős kifejezés! Pironkodás nélkül, a jó ízlés határain belül!
Ha már én leszek neki az első, hadd tegyem az együttlétet élete legkellemesebb élményévé!
És ne feledjétek: Mindenki engedje nyugodtan szabadon a fantáziáját, ez amúgyis egy FELNŐTT téma!
A kérdést ezért kérem tisztelettel ennek megfelelően kezelni!
#1/2 Köszönöm a tippet, azt hiszem azzal nem lesznek gondok :D
De mivel még nem ismerem, nem tudom mi a jó, vagy h jó neki, nem akarok túl durva sem lenni v. fájdalmat okozni (nem szokásom amúgy sem.)
Szia mindenképpen alaposan cumizd le :)
Vegyél fel combfixet a szexhez 😉 nekem izgató lenne 🙂
#4/5 Haha, köszi 😅😅😅✋
Majd igyekszem! :D
Biztosan ezt is izgatónak találja majd.
Vagy abszolút szokatlannak.
A lényeg, h nem az a fajta nő vagyok aki ódzkodna az ilyesmitől!
#5/6 Hm, nem is rossz ötlet.
Ezt mindenképpen fenntartom! 🙂
Már nekem is megfordult a fejemben a beszerzése, köszi szépen!
Ui: Remélem a kedves kommentelő férfinemű, ugyanis furcsának találnék egy (hetero) nőt, aki egy combfixet izgatónak talál egy másik nőn! :D
# 8/8 Ne haragudj, de ehhez semmi közöd, másrészről minősíthetetlen és sértő a kommented, erre inkább nem is reagálok.
Nem fogok senkinek sem magyarázkodni aki nem tudja megválogatni a szavait és kulturáltan beszélni/írni. Moderáld magad.
Ha okosat nem tudsz mondani, legalább ne szólaltál volna meg...
A primitív stílusodat ne itt futtasd.
ha szexelsz vele, és te vagy az első, biztosan örökké emlékezni fog,
minden más amit hozzá teszel csak tovább növeli az élményt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!