Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mitől nem működik...

Szerintetek mitől nem működik a csiklóm?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy ha csiklót masszírozzák az jó érzés. Én már régóta maszturbálok és kiakartam próbálni h tényleg-e. De aza helyzet h még egy óra gyengéd masszírozás után is olyan mintha csak a könyökömet simogatnám....semmi....szerintetek mitől van ez?
2010. júl. 24. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1:keress egy eldugott helyet ahol senki sem láthat

2:gondolj egy izmos pasira és a szerszámára

3:fantáziálj róla

4:nem árt egy kis pia sem hogy ellazulj

5:néha tartsd vissza a lélegzeted, és csináld gyorsabban

6: Ha ez sem jön be akkor fordulj psziho dokihoz

2010. júl. 25. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha semmi nem jön be menj nőgyógyászhoz Ő megvizsgál és elmondja mi a baj, oszt nem kell aggódni!
2010. júl. 25. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Először kezdd gyengéden és utána egyre intenzívebben csináld! A lábaidat pedig feszítsd meg, na attól robban a bomba. :D És másnap ne ijedj meg, ha lesz egy kis izomlázad. :D

18/L

2010. júl. 25. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

Szivesen kölcsönadom a nyelvemet! :) Biztos hogy működik a csiklód, de az agyi izgalmat nem fogja pótolni semmi sem csak a fantáziád, vagy egy igazi pasi!

28F

2010. júl. 26. 00:23
 15/17 anonim ***** válasza:
mert nem fizetted be az adót. :-D
2010. júl. 26. 19:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi neked utolsó -.- ......ez egy felejthetetlen válasz volt....
2010. aug. 6. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:
89%

Nos én a szobámban az ágyamon pár eszközzel szoktam csinálni...pl:fésű,ceruza és a kezem...először a csiklómat izgatom és utána jönnek az eszközök...úgy nagyon jó

lazulj el és élvezd...13/L

2010. aug. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!