SEGÍTSÉG-et kérnék, elég FONTOS DOLOG a számomra! Mit tegyek?
üdv!
Én 250kmerre laktam, a barátnőm Szerbiában, és már együtt élünk. kitartás, és türelem kérdése az egész. miért macerás Szerbiából magyarba, vagy magyarból Szerbiába menni? Magyarnak elég a személyi ig. szerbeknek kell az útlevél. Busz kb 800-1300 ft. szegedre visz. vagy Szerbiában elég sok fele. hol lakik a "barátnőd"? mert ugye még akármi is lehet belőle. Egyáltalán nincs halálra ítélve egy ilyen kapcsolat. Te hol laksz?
Ha tudok segítek én nektek. elég sokat mászkálok Szerbia-Magyarország vonalon. Ne itt válaszolj, sok a majom. :D:D
pczenta@gmail.com
azért írtam, hogy macerás Szerbiából , mert amikor a szerb rokonom esküvője volt, azért Szerbiába tartották, nem itt, mert, hogy valamit kavartak a vízummal, meg belépés EU-ba meg nem tudom pontosan, csak tudom h nehezebb lett volna nekik ide, mint nekünk oda:)
Az, hogy látod képen, látod webkamon, semmit nem jelent:) élőben egészen más minden:) ezért mondtam, h meglátjátok:) de szerintem a jó tanácsot nézd a kommentben, ne azt, hogy szerinted mit nem értelmeztük jól. mindenki segíteni akar.
Az én barátom litván, szintén az interneten ismerkedtünk meg, s éveket töltöttünk csak a mindennapos beszélgetésekkel, mielőtt találkoztunk. Az első alkalommal mégis kicsit olyan volt, mintha idegen lenne, egészen más élőben találkozni valakivel, mint webkamerán. Elképzelni sem tudtam volna, hogy lefekszem vele. Mindezek mellett a találkozás során sokkal jobban megszerettem, mindketten totál szerelmesek vagyunk, már 3 éve, és rendszeresen találkozunk. A távolság nem fontos, ha igazán szeretitek egymást, de még lehet, hogy fiatalok vagytok egy távkapcsolathoz.
Találkozz vele, ismerd meg, lehet belőle valami. De egyelőre ne ragaszkodjatok a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!