Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fogok így kelleni valakinek?

Fogok így kelleni valakinek?

Figyelt kérdés
23 éves szűz fiú vagyok még nem volt barátnőm, de a szexet már kipróbálnám, vágyom rá, leginkább kíváncsiságból és jó volna már felnőni ilyen szempontból is.
2010. júl. 13. 22:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21:09vok...igen,ilyet ritka találni,de nem csak lányokat hanem fiukat is...és ha találunk akkor általába kihasználnak,vagy mi b.szuk el a dolgot..legalábbis én igy vagyok vele...ezért nem bízok már meg pasiban sem...és egy kapcsolat alapja a bizalom...én drukkolok neked hogy találj egy olyan lányt akit meg tudsz szeretni=)
2010. júl. 16. 21:58
 22/28 anonim válasza:
Nézd egy öregbácsi is tud lenni gyerekszinten,úgyanugy egy fiatal is tud lenni felnött szinten,ennek semmi köze a korhoz..Az a lényeg hogy inkább halgass és tapasztalj,de legyél figyelmes,és csak akkor szólj ha tényleg úgy érzed..23 évesen igen már kivánja az ember a dolgot,és a testi vágy az azt mondja,már soha nem lessz senkim,na akkor én elmondom most neked hogy 31 voltam amikor elvesztettem,és azért mert nekem elegem lett már belölle hogy nem találok semmit,az érzés közömbös volt,igazából,semleges,nem rossz de nem is pompás..ezután jöttem rá hogy az eszem becsapott engem,mert ahogy kivántam és ahogy más kergeti hajszolja,ez mind nem volt elég hogy maradandó élményt éljek át..egy szóval felejtös..miböl gondolod hogy ha megfog történni akkor megfog változni az életed és felfogol nőni? Közelsem! Úgy gondolom olyan embert kellene találnia mindenkinek aki kölcsönösen kivánja őt,mivel szánalolmból megtenni v kinek ezt neked,az érzés is szánalmas lessz..SOK SIKERT HOZZÁ!
2010. júl. 17. 17:58
 23/28 anonim ***** válasza:
én ha 31 évesen kellene hogy elveszithessem, és még ha szerelemböl is történne, akkor is beülnék utána a sarokba, hogy mégis hogy történhetett velem ilyen méltatlan dolog, hogy nekem csak ekkora sikerült, és nyilván nem egy 16 éves hamvas kislánnyal, hanem hasonlo koruval, akin azért már átment pár ember, ha meg nem akkor azért lennék szomoru, hogy olyannal kell aki nem kellett sszintén senkinek.jo tudom vannak, akik várnak az igazira, de a jó nök nem 31 éves korukig kelnek el, hanem joval hamarabb.aki ilyen késön kezdi a sexet, az csak VESZITHET.VESZTES.magát csapja be, ha örül a semminek.
2010. júl. 17. 18:08
 24/28 anonim ***** válasza:

WWW.EROTIKUSCHAT.HU

WWW.CHATROULETTEBABES.COM

HAJRÁ

2010. júl. 17. 22:17
 25/28 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

24 éves lány írhatnál az e-mail címemre és talán összeismerkedhetnénk.

A komment megírásának időpontja: tegnapelőtt 13:17

Barátom pont az ilyenek miatt vagy szűz. Ez mi???? Az y kromoszóma teljes hiánya...

2010. júl. 17. 23:00
 26/28 anonim ***** válasza:
ha meg rámenös lenne, hogy "márpedig dugni fogunk", az a másik véglet?!
2010. júl. 17. 23:22
 27/28 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok egy túl rámenős ember, én teperni nem szeretek.
2010. júl. 18. 10:02
 28/28 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sokat kell a csajokért melózni, nyűg, türelmetlen vagyok, szeretem a gyors eredményeket.
2010. júl. 18. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!