Fogok így kelleni valakinek? ) :
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a gondom hogy "csúcsos" háromszög alakúak a melleim,és ráadásul egy nagyon kicsit stiriás is a hirtelen fogyástól. 10 kilót fogytam egy és fél hónap alatt, 60 kilóról 50-re. félek hogy idősebb koromra nem lesz barátom mert undorodni fog a melleimtől vagy valami .. :((
Előre is köszi a válaszaitokat.
14/L
2011. aug. 11. 18:41
1/16 anonim válasza:
Fogsz hát, ne aggódj:) Mindenkinek vannak hibái:)
2/16 anonim válasza:
Nem az a gond hogy hegyesek a melleid..Hanem hogy egy fejlődésben lévő szervezetet fogyókúrára kényszerítetted.Ez kár volt..
3/16 anonim válasza:
14 évesen, még bőven alakulhatnak a melleid, ugyhogy emiatt ne aggódj :)
4/16 A kérdező kommentje:
:)) Köszii a válaszod.Mondjuk már volt barátom de nem csináltunk semmi olyat amikor lekellet volna venni a melltartót.. nem tudom mi lesz így velem :(( :/ most végre jó lett az alakom aránylag szépnek érzem magam erre a melleim elcsúfítanak :(( nem szeretnék egy ön sajnálkozó pi*csának tűnni de tényleg nagyon rosszul érzem magam ez miatt. :(
2011. aug. 11. 18:48
5/16 anonim válasza:
Így van,még bőven nőnek, formálódnak a melleid!És ne az újságban lévő megcsinált női képekhez hasonlítgasd az alakod,mert olyan ember nincs,és olyan nem is kellene senkinek!
6/16 A kérdező kommentje:
muszáj volt le fogynom mert 164 cm méter voltam és 60 kilós és nagyon nem szerettem a testemet így sokkal jobb :) hát szerintem már nem fog alakulni .. :/
2011. aug. 11. 18:49
7/16 anonim válasza:
Oooolyan aranyos vagy! Pontosan ugyanez volt a gondom ennyi idősen... :D És! Jelentem egy pasi sem panaszkodott, sőőőt 8) !!! 25 éves koromig nem volt gond, asszem ezután se lesz.
Ne aggódj! Semmi okod rá, hogy bármilyen gátlásaid legyenek! Senki sem tökéletes.
8/16 anonim válasza:
Figyelj, ne aggódj még lehet hogy fog alakulni de ha nem az se baj és ha egy fiúnak ezért nem kellesz akkor egy jó nagy barom .. erről ez a véleményem.:))
9/16 A kérdező kommentje:
:))) köszi hogy ilyen kedvesek vagytok :) remélem úgy lesz ahogy mondjátok.:// :)
2011. aug. 11. 18:56
10/16 anonim válasza:
én 17kilót fogytam 19évesen,most 22 vagyok,kb azóta gyűjtök a szilikonra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!