Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogok így kelleni valakinek? :S
Volt egy balesetem 3 éve, és maradtak nyomai, amik felöltözve nem láthatók, de a hasamon és a combjaimon van nyoma... Amikor ez történt volt egy nagyon komoly kapcsolatom, és az illető velem volt végig. Most viszont ketté váltak útjaink. Attól félek, hogy a továbbiakban elég gátlásos leszek ha testi kapcsolatról lesz szó. Szerintetek lesz olyan ember aki így is el fog tudni fogadni és szebbnek fog látni mint egy teljesen egészséges embert? (tudom hogy aki szeret az el fogja fogadni... amugy szerintem szép lány vagyok, de attól tartok hogy a testi hibái miatt vonzani fogják az egészséges lányok...) Segítsetek!! :S
Egy kétségbeesett lány.
Alaptalanok az aggodalmaid!:)
Én 3 évesen forráztam le a hasamat,de senkit nem zavart még ez az addigi barátnőim közül!
Úgyhogy ha egy pasi téged igazán szeret,hidd el hogy elfogadna téged ennél sokkal durvább "hibákkal"is!
hát ha csavarok állnak ki akkor kétségbe eshetsz, de még az sem annyira vészes, max lejjebb rakod a mércét
egyébként nekem is van sajnos rengeteg balesetből való sérülés, még senkit nem zavart, mondjuk engem nem kellett összecsavarozni, egyszer sem, de a karom varrva van, csúnya heges, aztán rengeteg vágott be nem gyógyuló seb, horzsolás van rajtam
13:34 "akkor mégsem fogadna el bárki így"
Nos kedves kérdező..(sérülésektől függetlenül) az a lány még nem született meg,akit bárki elfogadna...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!