Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fogok így kelleni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fogok így kelleni valakinek? :S

Figyelt kérdés

Volt egy balesetem 3 éve, és maradtak nyomai, amik felöltözve nem láthatók, de a hasamon és a combjaimon van nyoma... Amikor ez történt volt egy nagyon komoly kapcsolatom, és az illető velem volt végig. Most viszont ketté váltak útjaink. Attól félek, hogy a továbbiakban elég gátlásos leszek ha testi kapcsolatról lesz szó. Szerintetek lesz olyan ember aki így is el fog tudni fogadni és szebbnek fog látni mint egy teljesen egészséges embert? (tudom hogy aki szeret az el fogja fogadni... amugy szerintem szép lány vagyok, de attól tartok hogy a testi hibái miatt vonzani fogják az egészséges lányok...) Segítsetek!! :S

Egy kétségbeesett lány.

2011. aug. 2. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem műtéti hegeim vannak. Végig a hátamon, meg a hasamon is van egy :D De nem szégyellem. Ez csak azt mutatja mennyire túlélő típus vagyok :D Amíg nem akarsz modell lenni, addig ne aggódj ezen. :D
2011. aug. 2. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És mi történt?
2011. aug. 2. 16:29
 13/13 A kérdező kommentje:

16L

autóbaleset.

anyósülésen voltam, nem voltam bekötve és találkoztunk valakivel, és kirepültem a szélvédőn és tolt maga előtt az autó pár métert. csak a hasam és a két combom sérült meg látványosan. a többi már egyáltalán nem látszik.

(az autónak lehajthatós volt a teteje, ezért nem törtem ki az üveget) SZERENCSÉRE!

2011. aug. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!