Fogok így kelleni valakinek? ) :
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a gondom hogy "csúcsos" háromszög alakúak a melleim,és ráadásul egy nagyon kicsit stiriás is a hirtelen fogyástól. 10 kilót fogytam egy és fél hónap alatt, 60 kilóról 50-re. félek hogy idősebb koromra nem lesz barátom mert undorodni fog a melleimtől vagy valami .. :((
Előre is köszi a válaszaitokat.
14/L
2011. aug. 11. 18:41
11/16 A kérdező kommentje:
Ez igazán biztató XDXD
2011. aug. 11. 22:27
12/16 anonim válasza:
Ne aggódj a melled miatt, hiszen még évekig fejlődhet. A hirtelen fogyás nem a stria miatt rossz, hanem a szervezeted számára rossz a hirtelen súly változás. A striát meg aki igazán szeret, az észre sem veszi, hiszen ettől nem vagy kevésbé szép.
13/16 anonim válasza:
Egyébként a 164 centihez tökéletes volt a 60 kiló. Előző voltam.
14/16 A kérdező kommentje:
:) Nem volt jó a 60 kiló nagyon rosszul oszlott el a súly a combomra és a hasamra ment minden kiló most így pont jó az alakom ilyet szerettem volna :))
2011. aug. 12. 16:24
15/16 anonim válasza:
Nyugi, még annyit fog alakulni a tested, hogy bombanő is lehet belőled :)Hordj olyan melltartód, ami jól tart, de mégsem szorít, és tornával is formálhatod. Fogsz 1 palack (1,5 liter) ásványvizet, hanyatt fekszel, és a fejed fölé emeled a kezedet, majd leengeded a hasadra. Megismétled egy párszor, és ez feszesíti a mellizmokat.
16/16 A kérdező kommentje:
:OO :PPP köszönöm a tanácsot! :)
2011. aug. 22. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!