Fogok így kelleni valakinek?
09:24 -es. Na látod ti lányok csak a külső és semmi más...többek közt
No 21 éves vagyok nekem sem volt semmilyen kapcsolatom, semmilyen formában, na jó voltak barátnőim, de nem igazán jött össze a dolog... Ilyen ostoba lányok mellet tartsak ki? Ugyan már, pedig annyira szeretnék egy normálisat, de hiába. És nem a külsőmmel, meg belső tulajdonságaimmal van a gond, hanem a lányok szemléletével és gondolkodásmódjával. Ma már a nők a legkisebb apróság miatt is elhagyják a pasit, és ha van gyerekük a pasit még fizethet is. Persze ha nő a hülyeség miatt váll el valakitől...
Tisztelem a nőket meg minden, de úgy érzem, hogy uralkodni akarnak, mert a világunk megengedi azt, hogy azt csinálnak amit akarjanak. Persze ha cipekedni kell, akkor nem vállalnak semmit, mert ugye nők vagytok. Pedig ti akartátok az egyenjogúságot. Először is rendezni kéne a férfi és női szerepeket, aztán egy boldog párkapcsolatot, esetleg házasságot és sok gyerkőcöt , hogy ezzel gyarapítjuk a magyar népet. Nem vagyok soviniszta, de igenis a régi rendet szeretném, ami több ezer évig működök tökéletesen. Nem véletlen az oly sok magányos férfi. Meg manapság divat a szinglisség...
Az emberi kapcsolatok egyre mélyebbre süllyednek, ha valaki a nyomorban él FFI vagy Nő, rá se néznek...
Mert a pénz, meg stb számít, főleg a lányok körében. Ilyen világban élünk, ahol az emberi párkapcsolatok nem úgy működnek, ahogy kellene...
önbizalom, azon sok múlik.
a csajok szeretik ha tudod mit beszélsz/akarsz
sok sikert;)
hahahaha...x'D bocsi XDD szóval ez annyira fáj ilyenkor. kellesz-e valakinek? normális vagy?? az én barátom 21 és szűz és nagyno helyes és belül is gyönyörű! tudod mennyire értékelem, hogy még szűz?? naagyon! és eléggé fájna, ha nem lenne az. ahelyett, hogy inkább várnál az igazira és nem szexelni akarnál...-.- az a gáz, hogy ilyen sokan így gondolják , hogy gáz
üdv. 17/L (akinek ma van féléve, hogy a barátjával kapcsolatba vannak és nagyon szeretik egymást..:D)
Ha már eddig kibírtad akkor már igazán várhatnál a házasságig, és ha összeszedsz egy hozzád hasonló szűz csajt, akkor az azért nem rossz egy házasságban hogy mindkettő elmondhatja hogy a házastársa vette el neki.
Én így fogom csinálni:P
"""Na látod ti lányok csak a külső és semmi más"""...többek közt
Mintha ti pasik nem ezt néznétek??!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!