Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fogok így kelleni valakinek?

Fogok így kelleni valakinek?

Figyelt kérdés
23 éves szűz fiú vagyok még nem volt barátnőm, de a szexet már kipróbálnám, vágyom rá, leginkább kíváncsiságból és jó volna már felnőni ilyen szempontból is.
2010. júl. 13. 22:25
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
23%
www.videkilany.hu Itt megtalálod álmaid nőét,persze csak félóráig valamint 5-6ezerért....
2010. júl. 16. 19:55
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

09:24 -es. Na látod ti lányok csak a külső és semmi más...többek közt

No 21 éves vagyok nekem sem volt semmilyen kapcsolatom, semmilyen formában, na jó voltak barátnőim, de nem igazán jött össze a dolog... Ilyen ostoba lányok mellet tartsak ki? Ugyan már, pedig annyira szeretnék egy normálisat, de hiába. És nem a külsőmmel, meg belső tulajdonságaimmal van a gond, hanem a lányok szemléletével és gondolkodásmódjával. Ma már a nők a legkisebb apróság miatt is elhagyják a pasit, és ha van gyerekük a pasit még fizethet is. Persze ha nő a hülyeség miatt váll el valakitől...

Tisztelem a nőket meg minden, de úgy érzem, hogy uralkodni akarnak, mert a világunk megengedi azt, hogy azt csinálnak amit akarjanak. Persze ha cipekedni kell, akkor nem vállalnak semmit, mert ugye nők vagytok. Pedig ti akartátok az egyenjogúságot. Először is rendezni kéne a férfi és női szerepeket, aztán egy boldog párkapcsolatot, esetleg házasságot és sok gyerkőcöt , hogy ezzel gyarapítjuk a magyar népet. Nem vagyok soviniszta, de igenis a régi rendet szeretném, ami több ezer évig működök tökéletesen. Nem véletlen az oly sok magányos férfi. Meg manapság divat a szinglisség...

Az emberi kapcsolatok egyre mélyebbre süllyednek, ha valaki a nyomorban él FFI vagy Nő, rá se néznek...

Mert a pénz, meg stb számít, főleg a lányok körében. Ilyen világban élünk, ahol az emberi párkapcsolatok nem úgy működnek, ahogy kellene...

2010. júl. 16. 20:04
 13/28 anonim válasza:
100%
egyértelmű hogy eljön majd az a lány akinek kelleni fogsz és olyannak fog szeretni amilyen vagy..nem értem a felfogást miszerint minden a külsőn múlik.....persze múlanak dolgok.. de legyél olyan amilyen vagy.. úgy értem önmagad. úgy boldog leszel s ha boldog leszel a bőrödben és elfogadod önmagad menj emberek közé és ők látni fogják rajtad hogy igenis te egy életvidám jófej srác vagy mert ez egy olyan belső dolog ami kívül is meglátszik..és biztos akadni fog olyan lány aki erre felfigyel.:)
2010. júl. 16. 20:08
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

önbizalom, azon sok múlik.

a csajok szeretik ha tudod mit beszélsz/akarsz

sok sikert;)

2010. júl. 16. 20:12
 15/28 anonim ***** válasza:

hahahaha...x'D bocsi XDD szóval ez annyira fáj ilyenkor. kellesz-e valakinek? normális vagy?? az én barátom 21 és szűz és nagyno helyes és belül is gyönyörű! tudod mennyire értékelem, hogy még szűz?? naagyon! és eléggé fájna, ha nem lenne az. ahelyett, hogy inkább várnál az igazira és nem szexelni akarnál...-.- az a gáz, hogy ilyen sokan így gondolják , hogy gáz

üdv. 17/L (akinek ma van féléve, hogy a barátjával kapcsolatba vannak és nagyon szeretik egymást..:D)

2010. júl. 16. 20:16
 16/28 anonim válasza:
Igen, fogsz!:) De ha rám hallgatsz, azzal csináld akibe tényleg szerelmes vagy. És ne ugorj bele egy olyan menetbe ami csak erre kéne.
2010. júl. 16. 20:31
 17/28 anonim ***** válasza:

Ha már eddig kibírtad akkor már igazán várhatnál a házasságig, és ha összeszedsz egy hozzád hasonló szűz csajt, akkor az azért nem rossz egy házasságban hogy mindkettő elmondhatja hogy a házastársa vette el neki.

Én így fogom csinálni:P

2010. júl. 16. 20:39
 18/28 anonim ***** válasza:
21Lány vagyok,én is szűz...én sem hiszem hogy kellek vkinek,és én is kipróbálnám,kíváncsiságból,de azért nem mindegy kivel....és nem a külsőre értem,hanem arra hogy ismerjem meg és érezzem jól magam vele...olyan hogy igaz szerelem és csak a nagy ővel én nem hiszek benne...de nem adom fel,és te se tedd!akkor találsz valakit amikor nem számítasz rá!
2010. júl. 16. 21:09
 19/28 anonim ***** válasza:

"""Na látod ti lányok csak a külső és semmi más"""...többek közt

Mintha ti pasik nem ezt néznétek??!!!!!

2010. júl. 16. 21:21
 20/28 A kérdező kommentje:
Előző lánynak. Igen én is így gondoltam, előtte megismerném az illetőt. Egyéjszakásba azért nem mennék bele mert, ott már teljesíteni kell, nekem meg arra semmi szükségem nincs, hogy utána elhíreszteljék, hogy milyen béna voltam. Meg ha híve lennék a részeges egyéjszakásoknak már rég nem lennék szűz, azért szeretném megadni a módját, és a legfontosabb a nyugodt körülmények. Egy ilyen jófej csaj kéne, aki belemenne a dolgokba.
2010. júl. 16. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!