Mit lehet csinálni, ha már betegesen, rám nem jellemző módon vágyom valakire? És egyszerűen nincs mód rá, hogy vele legyek.23L
Szerintem be fogok golyózni...
Van, hogy olykor picit megfeledkezem róla, van, hogy a sírás környékez, van, hogy felemészt az utána való sóvárgás, van, hogy sértve érzem magam, hogy olyan velem, amilyen, ha tudom/hallom/látom, hogy közelemben van, a gyomron görcsbe rándul, de ha nincs is olyan, mintha ott lenne, esetleg ürességet érzek. Ha beszélünk egy kis időre feltöltődöm, aztán megint a béka s**ge alatt érzem magam.
Én már ezt nem bírom tovább. Nem is értem, hogy miért kerültem ebbe a helyzetbe. Egy teljesen átlagos srácról van szó...
Semmi nem segít. :/
#1 Nem így terveztem, de nagyon nem. fene gondolta, hogy így odaleszek érte. Nincs benne semmi extra, külsőre, de nem is az a fontos.
#2 Erről vitatkoznék.
#3 Átérzem, valami borzalmas ez a helyzet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!