Mit gondoltok rólam ezen jellemző után? (lány)
Távkapcsiban élek. Azt vettem észre, hogy nekem szükségem van arra, hogy pár havonta új emberekkel ismerkedjek meg itt, mert nekem ez alapvető igényem. Eddig mind pasik voltak. Persze sosem csaltam meg Őt, csak elhülyültem,elvoltam az éppen aktuális csetpartnerrel. Erről Ő is tudott természetesen. Ezt Ő nem igényli, hogy mással cseteljen.
Szerintetek emiatt rossz ember vagyok?
Nem. Ugyan igy vagyok vele ( nem igenylem feltetlenul de szoktam beszelgetni es nekem is csak pasik irnak) a baratom nem zavarja szoktam vele roluk beszelgetni.
18/L
A távkapcsolat mit jelent időben és távolságban?
A barátom és énköztem kb. 80 km van, ez tömegközlekedéssel 2 óra, hetente 2-4 napot találkozunk.
Én nem szoktam ismerkedni, és nincs igényem rá, maximum segítek embereknek.
Nem vagy rossz ember, de ha a magány, vagy a találkozás hiánya miatt ezzel pótlod őt, az azért nem túl jó.
távkapcsiban....
ez mindent elárul
majd felnősz
Hogy emiatt rossz ember lennél? :-D Bárcsak mindenkinek (politikusokat is beleértve) lenne ekkora a legnagyobb bűne. :-D
Nem hiszem, h. pokolra kerülnél emiatt. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!