Ha egy pasis baráti körből ugyanaz a lány tetszik 2 srácnak, akkor mennyire jellemző, h az egyik inkább 'visszavonul'?
Mert úgy érzem, hogy azért nincs esélyem egy srácnál, mert a haverjának is tetszem és talán azt hiszi, hogy én a másikat szeretem, vagy ilyesmi..
Sokan hitték már, hogy járok azzal a sráccal, pedig nem, még csak kézfogás se volt köztünk, nem tudom miért hiszik sokan, lehet h ez a srác is emiatt inkább nem is keresi a társaságom, ne aka beégni vagy ilyesmi, szóval nem tudom mi miatt, csak azt tudom, hogy néha ahogy rám néz olyan fura az a másik srác, meg mikor a közelembe van feszült, zavart a viselkedése...
Tény, hogy ez a két srác egyik sem egy nagy csajozós, meg nincs is az egekben az EGOjuk (ahogy nekem se), lehet h emiatt inkább nem kockáztat hanem csak visszavonul?
És mit tehetnék ha nekem ez a másik srác tetszik? Nagyon nehéz vele kommunikálni, mert ha lány van a közelében azt a helyzetet nem tudja kezelni..
a srácok 24 és 23 évesek, szóval korombeliek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!