Srácok, ti járnátok orvostanhallgató lánnyal? Miért igen/nem?
Én is jártam már orvostanhallgató lánnyal. Nagyon kiábrándított, amikor puskázott vizsgákon, berúgott, dohányzott, vagy azért járt télen sapka nélkül, mert ő inkább betegeskedik, minthogy hülyének nézzen ki. Azt hiszem, ha egy lány orvostanhallgató, vele szemben nagyobbak az elvárásaim. Legyen lelkiismeretes és vigyázzon legalább önmagára, mert ha elkezdem azt érezni, hogy hozzá nem szívesen vinném a leendő beteg gyerekemet, akkor kanyec, ő már csak szexre jó.
Viszont nincsenek előítéletem, szívesen járnék orvostanhallgatóval újra. Tiszta lappal indulna, mint mindenki. :)
22/F
De még ha gyerekorvos is lesz... Miért ne ihatna szabadidejében a barátaival? Az orvostanhallgató és az orvos nem robotok... ők is csak emberek, mint bárki más. Szóval nem értem ezt a kettős mércét. Vagy ha őket más lényként kezeljük, akkor nem kell csodálkozni, hogy néhányan, tisztelet a kivételnek, de istennek érzik magukat, mire szakvizsgájuk lesz.
Amúgy orvostanhallgató vagyok és mélységesen felháborít ez a megkülönböztetés, hogy egy medikus ne csináljon ám ezt meg azt meg amazt. Én meg ilyen alapon nem akarom olyan embernél terveztetni a házamat, aki egyetemen bulizott, mert félek, hogy rám dől a ház. Kb ennyi értelme van annak, amit a 22 éves srác írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!