Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, ti járnátok orvostanha...

Srácok, ti járnátok orvostanhallgató lánnyal? Miért igen/nem?

Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 18:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyszer jartam de soha tobbet. Idegesitett a folenyerzete.
2015. máj. 12. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is jártam már orvostanhallgató lánnyal. Nagyon kiábrándított, amikor puskázott vizsgákon, berúgott, dohányzott, vagy azért járt télen sapka nélkül, mert ő inkább betegeskedik, minthogy hülyének nézzen ki. Azt hiszem, ha egy lány orvostanhallgató, vele szemben nagyobbak az elvárásaim. Legyen lelkiismeretes és vigyázzon legalább önmagára, mert ha elkezdem azt érezni, hogy hozzá nem szívesen vinném a leendő beteg gyerekemet, akkor kanyec, ő már csak szexre jó.

Viszont nincsenek előítéletem, szívesen járnék orvostanhallgatóval újra. Tiszta lappal indulna, mint mindenki. :)

22/F

2015. máj. 12. 19:07
 13/17 anonim válasza:
Jó ég.... Utolsó, azt ugye tudod, hogy az orvostanhallgatók is emberek?! Egy medikus miért ne bulizhatna? Miért ne rúghatna be néha, ha az nem megy a tanulás rovására?! Nem érzitek ezt a kettős mércét? Legyen alázatos, szerény, visszafogott stb, de én elvárom tőle, hogy tökéletes legyen, mutasson példát az élet minden területén, legyen különb mindenkinél...stb?! Elárulok egy titkot (ismerek medikust): orvosin is vannak felesleges tantárgyak, amiket csak a kreditért vesznek fel a hallgatók. Azon miért ne puskázhatna?! Nyilván nem anatómián, biokémián és más fontos tárgyakon puskázik... hanem pl a népegészségtani hülyeségeken, ahol statisztikai adatokat kérnek számon, aminek semmi értelme nincs, már csak azért sem, mert teljesen megváltoznak ezek az adatok, mire végez. A dohányzás pedig szenvedélyBETEGSÉG. Tudok olyat, hogy tüdőgyógyász is dohányzik. Attól még lehet jó szakember. Az meg, hogy jól akar kinézni... orvostanhallgató, de attól még egy átlagos 20 éves lány, majd "benő a feje lágya"... Nem hiszem, hogy el kellene ítélni egy orvostanhallgatót olyanokért, amiért egy bölcsész, mérnök stb hallgatót nem ítélnél el. Ugyanolyan emberek, se nem jobbak, se nem rosszabbak.
2015. máj. 14. 22:49
 14/17 anonim válasza:
Ja, azt majd' elfelejtettem mondani, hogy nézz meg 1-2 interjút Dr. Zacher Gáborral. Beszél néha az egyetemi berúgásairól is... Egy nem régi interjúban mondta, hogy ha lett volna az ő idejében toxikológiai osztály, amit most vezet, akkor valószínű őt is bevitték volna, mert volt jó párszor olyan állapotban.. és egy lecsúszott alkesz lett és semmit se ért el, mert bulizott a tanulás mellett... Tényleg. :)
2015. máj. 14. 22:53
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 Mert amúgy minden orvostanhallgatóból gyerekorvos lesz :D :/
2015. máj. 14. 22:58
 16/17 anonim válasza:

De még ha gyerekorvos is lesz... Miért ne ihatna szabadidejében a barátaival? Az orvostanhallgató és az orvos nem robotok... ők is csak emberek, mint bárki más. Szóval nem értem ezt a kettős mércét. Vagy ha őket más lényként kezeljük, akkor nem kell csodálkozni, hogy néhányan, tisztelet a kivételnek, de istennek érzik magukat, mire szakvizsgájuk lesz.

Amúgy orvostanhallgató vagyok és mélységesen felháborít ez a megkülönböztetés, hogy egy medikus ne csináljon ám ezt meg azt meg amazt. Én meg ilyen alapon nem akarom olyan embernél terveztetni a házamat, aki egyetemen bulizott, mert félek, hogy rám dől a ház. Kb ennyi értelme van annak, amit a 22 éves srác írt.

2015. máj. 15. 09:26
 17/17 GipszI ***** válasza:
Én éppen járok eggyel :)
2015. máj. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!