Vannak itt orvostanhallgato baratnok? Hogy birjatok?
Megismerkedtem egy orvostanhallgato fiuval akivel nagyon odavagyunk egymasert viszont tobb problema is van. Mas varosban elunk es emellett ideje sincs a sok tanulas miatt.
Nektek hogy mukodik a kapcsolatotok? Tenyleg ilyen szinten leterheli az embert az orvosi?
én orvostanhallgató vagyok, a barátom is egyetemista, mindketten komolyan vesszük a tanulást. szerintem nem is az a legnehezebb nálatok, hogy a barátod orvosis, hanem maga a távkapcsolat, abban amúgy sem a sok találkozás a jellemző..
de az valóban igaz, hogy pl én vagyok az, aki miatt kevesebbet tudunk találkozni, de szerintem az embernek ettől függetlenül lehet harmonikus kapcsolata.
orvositól függetlenül rövidebb találkozásokra ráérek hétköznap is, ugye nektek ez a távkapcsolat miat kiesik.. hát, kitartáast :)
szerintem ha rosszul alakulnak is a dolgok, az nem az orvosi, hanem a távkapcsolat miatt lesz leginkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!