Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt orvostanhallgato...

Victoria. kérdése:

Vannak itt orvostanhallgato baratnok? Hogy birjatok?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy orvostanhallgato fiuval akivel nagyon odavagyunk egymasert viszont tobb problema is van. Mas varosban elunk es emellett ideje sincs a sok tanulas miatt.

Nektek hogy mukodik a kapcsolatotok? Tenyleg ilyen szinten leterheli az embert az orvosi?

2014. nov. 19. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok orvostanhallgató, de ápoló igen. A tapasztalatom az, hogy ha valaki keményen, és komolyan veszi azt aminek készül, akkor sokat tanul. Szerintem ez egy általános probléma a ti kapcsolatotokban, viszont a legnagyobb gond szerintem a távolság! Nem tudom hányadik évben van éppen, mert az is sokat számít a szabadidejét illetően, az is hogy mennyit gyakorlatozik, illetve az is, hogy mennyire hajlandó időt szánni más elfoglaltságokra, találkozásokra abból az időből, ami az iskolán és a kötelező elfoglaltságain kívül megmarad neki... Egy távkapcsolat mindenképpen nehéz, bármit is tanul az ember, és bármivel is foglalkozik. 25N
2014. nov. 19. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:

én orvostanhallgató vagyok, a barátom is egyetemista, mindketten komolyan vesszük a tanulást. szerintem nem is az a legnehezebb nálatok, hogy a barátod orvosis, hanem maga a távkapcsolat, abban amúgy sem a sok találkozás a jellemző..

de az valóban igaz, hogy pl én vagyok az, aki miatt kevesebbet tudunk találkozni, de szerintem az embernek ettől függetlenül lehet harmonikus kapcsolata.

orvositól függetlenül rövidebb találkozásokra ráérek hétköznap is, ugye nektek ez a távkapcsolat miat kiesik.. hát, kitartáast :)

szerintem ha rosszul alakulnak is a dolgok, az nem az orvosi, hanem a távkapcsolat miatt lesz leginkább

2014. nov. 19. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!